Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aplikacjami samsung galaxy s6

(Temat utworzony: 31-03-2018 07:32 PM)
772 Wyświetlenia
Piorunek712
First Poster
Opcje

Witam posiadam  samsung galaxy  s6 z androidem 6.0.1 gdy używam aplikacji takich jak Facebook instagram itp jest okey. Ale gdy włączam gry wszystko się psuje ekran staje się niewyraźny nie da się nic zrobić.  Proszę o pomoc 

0 Like
8 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A możesz wstawić tu screena obrazującego ten efekt?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Piorunek712
First Poster
Opcje

Właśnie  coś takiego  w grach  się dziejeWłaśnie coś takiego w grach się dzieje

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Muszę się zapytać, a gry skąd pobrane i jak zainstalowane?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Piorunek712
First Poster
Opcje

Gry są normalnie pobierane ze  sklepu play i instalowane  normalnym instalatorem jak każda inna aplikacja 

0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

@Piorunek712

Dzieje się tak z każdą zainstalowaną grą?

Co w przypadku innych aplikacji zainstalowanych ze sklepu, które nie są grami?
Czy nie masz przypadkiem w Ustawieniach coś poprzestawiane w opcjach programisty? Chodzi mi na przykład o jakieś zmiany trybu renderowania obrazu.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like
Piorunek712
First Poster
Opcje

Mam wyłączone opcje programistyczne i tak dzieje się tak z każdą gra ale z aplikacjami takimi jak Facebook instagram jest dobrze problem występuje tylko z grami

0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

@Piorunek712

Pozwoliłem sobie usunąć jeden z dwóch postów o niemal identycznej treści, żeby zachować porządek :smiling-face:

Wracając do tematu... Przyczyna jest tu wg mnie dosyć trudna do zdiagnozowania, ale wg mnie warto zgłosić ten błąd do producenta, niech sprawdzą logi z telefonu, myślę że w ten sposób uda się namierzyć przyczynę.

Sposób przekazywania zgłoszeń został dobrze opisany w temacie założonym przez @KrzysiekK

https://eu.community.samsung.com/t5/Urz%C4%85dzenia-mobilne/Samsung-Members-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b%...

Pamiętaj tylko, żeby zgłoszenie przekazać świeżo po wystąpieniu błędu, żeby zapisał się w logach.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like
Piorunek712
First Poster
Opcje
Dzięki już wysłałem zgłoszenie:) odezwę się jak otrzymam odpowiedź
0 Like