Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z apliakcja Sklep Google Play

(Temat utworzony: 02-01-2022 10:17 PM)
19301 Wyświetlenia
OlaG
Journeyman
Opcje
Od dłuższego czasu nie mogę ani aktualizować ani pobierać aplikacji
Wyskakuje powiadomienie oprócz tego z załącznika to " Wyglada na to, że inna aplikacja blokuje dostęp do Google Pay. Wyłącz wszystkie aplikacje, które mogą blokować ekran i spróbuj ponownie". Szukałam już różnych rozwiązać ale nic nie pomogło
Co mogę jeszcze zrobić?

image

Przejdź do rozwiązania
112 Odpowiedzi
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
To dziwne bo nawet jeśli ustawiasz w sklepie Play pobieranie, to albo tylko wi-fi albo sieć dowolna w tym wi-fi. Być może połączenie wi-fi jest niestabilne bądź zbyt słabe i przez to aplikacja nie chce się pobrać. Może jest, to błąd tymczasowy, który z czasem się rozwiąże. Póki co zostają tylko dane komórkowe ale bym jeszcze spróbował pokombinować coś z połączeniem wi-fi choć w tej sytuacji nie zawsze warto.
0 Like
Umbertumber
Pioneer
Opcje
Dobra wielkie dzięki za rady. Teraz idę walczyć z supportem od Googla i sprawdzę router.
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
@Umbertumber mam to samo ...przez dane jako tako idzie a przez WiFi wcale ...u mn wina usługodawcy ORANGE mają jakiś problem .dzwoniłem pytałem ...tez myslalem ze to moja wina tel 23u ale to samo dzieje się na s10 ...pomimo że nawet nowy reuter I reset Reutera nic nie pomaga ...trzeba czekać 20230630_010648_1000000686_1688080012.jpg
Umbertumber
Pioneer
Opcje
Oj to u mnie chyba to samo. Bo próbowałem chyba wszystkiego. Dzięki wielkie za odpowiedź
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Umbertumber @miroON  jeżeli problem nie występuje przez dane komórkowe to może coś jest z internetem domowym nie tak może warto zresetować router lub sprawdzić czy połączenie internetowe działa prawidłowo

FG_Test23
Black Belt 
Opcje
I jak poszło? Udało się rozwiązać problem?
0 Like
Umbertumber
Pioneer
Opcje
Diagnostyka pokazuje że problemu z internetem niema, a support jeszcze mi nie odpowiedział. Jedyne co pozostaje to czekać.
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Niestety, może do tego czasu spróbuj instalować aplikacje przez dane komórkowe lub w Galaxy Store a przez Wi-Fi może w jakiejś innej sieci się uda choć wciąż będzie, to jedynie obejście, które nie rozwiąże Niestety problemu szczególnie z youtube music ale może do tego czasu w samsung music za darmo będziesz mógł odtwarzac muzykę w tle wystarczy wejść w youtube i znaleźć muzykę i wpisać mp3.yt jakieś, pobrać muzykę i tam dodać. Sam na ten moment testuję ta aplikacje jako alternatywę do Spotify i póki co daje rade, więc być może będzie też przydatna z youtube music. Do tego czasu jakoś to załata twoje problemy.
0 Like
lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
Cześć,
Czy też macie dzisiaj problem z pobraniem aktualizacji i nowych aplikacji na swoich urządzeniach?

Mam ten sam problem na S23 ultra i Tab S6

image

Pobieranie zatrzymuje się a później zmienia w błąd. Nie pomaga usuwanie podręcznej i danych Google Play.
0 Like
lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
Tak jak pisałem we wpisie: została wyczyszczona pamięć podręczna aplikacji + dane i nie rozwiązało to problemuScreenshot_20230630_221334_Settings.jpgScreenshot_20230630_221412_Google Play Store.jpg
0 Like