Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Always On Display

(Temat utworzony: 30-07-2020 09:24 PM)
2657 Wyświetlenia
garry200708
Student
Opcje
Hej! Na początek przekażę że wrazie czego jestem tu nowy więc przepraszam za błędy. Ale przejdę do sedna problemu. Otóż ekran Always On nie wygasza się w kieszeni. Sprawdzałem to wkładając telefon do kieszeni a następnie zerkając do środka (bo mam duże kieszenie). Pomoc z zakładki "Zadaj pytanie" nie pomaga, zamiast tego piszą o "ochronie przed przypadkowymi dotknięciami". Telefon którego dotyczy problem to SM-M215F
77 Odpowiedzi
Tymuszor
Navigator
Opcje
Witam
Mam problem z funkcją Always on display.
Problemem jest to że funkcjia Always on display normalnie się wyłącza. A po wyłączeniu telefonu ona cały czas się świeci! No to wchodzę w ustawieniach funkcji Always on display patrzę włączona jest a przecież ją wyłączyłem. Nie wiem czy to wina mojego inteligentnego etui czy problem tkwi w moim telefonie. 
Pozdrawiam.
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Tymuszor, spróbuj wyczyścić dane aplikacji Always on Display.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek ponownie uruchomić telefon. Sprawdź również jak będzie się zachowywał telefon bez założonego etui.

Tymuszor
Navigator
Opcje
Niestety nie działa
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Po zdjęciu etui ekran Always On Display w dalszym ciągu się wyświetla pomimo jego wyłączenia? Czy posiada Pan oryginalne etui Samsung czy jest to etui innego producenta i konieczne było doinstalowanie dodatkowej aplikacji?

theguildsman
Helping Hand
Opcje
Jakiego etui używasz?
0 Like
Tymuszor
Navigator
Opcje
Orginalnego20230226_183933_1000011674_1677433173.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Tymuszor, nie odpowiedziałeś na moje pytanie czy po zdjęciu etui problem występuje w dalszym ciągu.

Tymuszor
Navigator
Opcje
Witam próbowałem niepomogło funkcją normalnie się wyłącza a po wygaszeniu uruchamia się na nowo
0 Like
Tymuszor
Navigator
Opcje
Tak
0 Like