Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienie świetlne SMS/MMS itp.

(Temat utworzony: 07-02-2021 02:40 PM)
2007 Wyświetlenia
marcindsgne
Pioneer
Opcje
Mam pytanie. Dlaczego S20 Ultra nie ma żadnej diody itp. itd., która sygnalizune, że przyszedł jakiś sms, mms, chat, połączenie? Telefon leży na biurku i musze go co 10min podnosić aby sprawdzić czy nic nie przyszło... W innych modelach cyklicznie migała mała dioda...
0 Like
23 Odpowiedzi
kimjongun
Explorer
Opcje
ale masz podświetlanie krawędziowe, wejdź w ustawienia>powiadomienia >ustaw skróc.wyskak.okien.
Kimek
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Zamiast diody powiadomień zostało wprowadzone Always On Display, umożliwia to wyświetlenie godziny i nie tylko oraz powiadomień w formacie ikony.

Davvid85
Voyager
Opcje

Ściągnij sobie apkę Always On Edge (AOE) jest bezpłatna , skonfiguruj ją sobie i będziesz miał coś na styl diody w powiadomieniach . Świetna Apka działa super.

0 Like
DarekPriv
Explorer
Opcje
Kup sobie telefon z diodą powiadomień jak tak ciężko jest Ci używać aktualnego wyposażenia smartfonu. AOD dużo lepsze niż jakieś diody....
Masakra, co za ludzie 😄
0 Like
wckxr
Voyager
Opcje
To prawda "Widziały gały co brały"
KaroBog
Apprentice
Opcje
Czy ktoś może mi podpowiedzieć czy jest możliwość włączenia powiadomień świetlnych? W poprzednim telefonie migała mi dioda a tu nie mogę nic takiego odszukac 🤦🏻‍♀️ chyba że jest jakaś magiczna app która to uruchamia?

Pozdrawiam
0 Like
ELM0
Helping Hand
Opcje
Chodzi Ci o przedni ekran? Nie ma oryginalnie. A apke polecam aosnotify
0 Like
KaroBog
Apprentice
Opcje
Tak o przedni ekran chodzi👍 niestety nie mogę odszukac tej app - możesz podpowiedzieć czy na pewno się tak nazywa albo podrzucić zrzut ekr. Ikonki? Dzięki!
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możesz włączyć powiadomienia świetlne przechodząc kolejno do: Ustawienia > Dostępność > Ustawienia zaawansowane > Powiadomienia świetlne.

Screenshot_20230911_120723_Accessibility.jpg