Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienia z aplikacji ig&messenger

(Temat utworzony: 13-08-2021 06:58 AM)
714 Wyświetlenia
Lacie
Student
Opcje

Cześć! Mam problem z powiadomieniami z aplikacji messenger i instagram - nie mogę znaleźć opcji z wyłączeniem dźwięku powiadomień. Nie ma takiej ani w ustawieniach powiadomień na telefonie ani w ustawieniach samej aplikacji. Czy jest jakiś sposób żeby wyciszyć powiadomienia, żeby zostały jedynie wibracje? Nie chcę wyciszać telefonu za każdym razem jak z niego korzystam, nie chcę też wyłączać powiadomień całkowicie. Da się coś z tym zrobić? 

0 Like
6 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lacie   Cześć

Jeżeli chcesz wyłączyć wszelakie powiadomienia tylko dla aplikacji facebook należy wejść w Ustawiania > Powiadomienia > Przy spisie aplikacji kliknąć "Więcej"> Facebook > i odhaczyć pierwszy przełącznik. 

Powiadomienia dla aplikacji Facebook zostaną wyłączone.

Screenshot_20210813-085618_Settings.jpg

Screenshot_20210813-085744_Settings.jpg

Lacie
Student
Opcje

Dzięki! Co prawda teraz raz jest dźwięk raz go nie maXD jak mam włączone okienka to nie ma jak je schowam to nowe wtskakuje z dźwiękiem, ale i tak to już coś. Szkoda że nie da sie ich całkowicie wyciszyć 😕

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lacie   Pamiętaj że jedna aplikacja to Facebook a druga to messenger gdzie trzeba skonfigurować powiadomienia.

Lacie
Student
Opcje

Wiem, ale dla messengera nie da się skonfigurować ich rak aby wyłączyć dźwięk całkowicie. Można go tylko zmienić. Tak samo jak w przypadku instagrama. Nie ma opcji na wyciszenie jedynie na całkowite wyłączenie jakichkolwiek powiadomień 😕

0 Like
Lacie
Student
Opcje

Nevermind znalazłam XD Dzięki za pomoc 🤗

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lacie   Prosze Bardzo 😀