Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienia gdy telefon przechodzi w tryb snu.

(Temat utworzony: 07-04-2023 09:18 AM)
4350 Wyświetlenia
Altu55
Pioneer
Opcje
Witam,
Od jakiegoś czasu gdy telefon przechodzi w automatyczny tryb snu, od godziny 22:00 do 6:00, to o tej godzinie 22:00 dostaje powiadomienie dźwiękowe oraz wibracje, że telefon przechodzi w tryb snu. Jak mogę wyłączyć te powiadomienia? 
21 Odpowiedzi
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Ja powiadomien nie mam żadnych dziwne to trochę. Ale ze wczesniej było ok a teraz zle czy od początku tak miałeś ?.

Tak mnie tknęło czy nie korzystasz z trybów i procedur czasem. Jeżeli poza wyciszeniem dźwięków telefonu nie masz nic więcej ustawione to lepiej korzystać z funkcji nie przeszkadzać, która istniała jeszcze przed procedurami i bardzo dobrze się spisuje.
0 Like
Altu55
Pioneer
Opcje
Na poprzednim telefonie było bez dźwięków (s10+). Ten tryb mam ustawikny w zegarku, czyli ustawiałem tam czas snu, od 22 do 6 rano. Kiedyś tego powiadomienia nie miałem, teraz denerwuje mnie ten komunikat, że przechodzi w ten tryb nocny.
0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@Altu55  Przejdź do trybu"Uśpienie" na telefonie, następnie do opcji "Zmień ustawienia" -> Tryb dźwięku i głośność. Sprawdź czy wszystko masz ustawione na 0%

0 Like
Altu55
Pioneer
Opcje
Tam mam wszystko na 0%, mi nie chodzi o to, że po włączeniu tego rrybu mam dźwięki, bo ich nie mam. Jedynie w momencie kiedy tryb się uruchamia dostaje powiadomienie o tym, że ten tryb się uruchamia.
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Ale po co tak kombinować na zegarku coś ustawiać żeby w telefonie się uruchamiało, wystarczy ustawić tryb nie przeszkadzać z górnej belki w telefonie ustawić godziny i telefon będzie cichutki na noc bez żadnych powiadomień dźwiękowych.
0 Like
Altu55
Pioneer
Opcje
Panowie nie rozumiecie co u mnie się dzieje... aplikacja Zegar a nie zegarek... w niej mam ustawioną porę snu w której włącza się tryb nie przeszkadzać. Tylko jak ten tryb się włącza to mam powiadomienie o tym, że się włącza... czego nie chce.
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Ok jak nie zegarek, to po ci ci jakąś aplikacje zegar stosować ktora cie denerwuje powiadomieniami ?. Dałem ci rozwiązanie tryb nie przeszkadzać, dzialajace tak samo i bez żadnych powiadomień dźwiękowych przed jej włączeniem. Automatycznie wyciszyć ci telefon na noc w czasie snu prosto łatwo szybko bez zbędnych dźwiękowych powiadomień. Bo do takiego wyciszania sluzy wlasnie ta funkcja o której już pisałem wcześniej i istnieje od lat w telefonach samsunga. Chyba że chcesz coś innego osiągnąć prócz wyciszenia telefonu na cza snu.
0 Like
Altu55
Pioneer
Opcje
Funkcja nie przeszkadzać jest włączana według harmonogramu snu, czyli z aplikacji zegar w Samsungu. Jeżeli nawet wyłączę ten harmonogram i ustawie swój aby od 22 do 6 rano włączał się tryb nie przeszkadzać, to również otrzymuje powiadomienie, że tryb nie przeszkadzać został uruchomiony.
0 Like
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Ale ja korzystam z tego już od lat w wielu różnych telefonach i nigdy takich rzeczy nie miałem I teraz też nie mam. Nie grzeb w ogóle w aplikacji zegar włącz sobie normalnie tryb nie przeszkadzac ustal godziny i powinno być dobrze. Ja tak mam na a52 i nie mam żadnych powiadomień przed uruchomieniem tego trybu.
Ja mam tak jak na zrzucie a aplikacje zegar używam tylko jako budzika do pracy i tyle.Screenshot_20230407_155632_Settings.jpg
0 Like