Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pomoc techniczna obracanie ekranu

(Temat utworzony: 20-06-2022 08:55 PM)
700 Wyświetlenia
MarcinOP82
Journeyman
Opcje
Cześć. Mam problem z s22 ultra. Po ostatniej aktualizacji przestało działać obracanie ekranu. Zarówno oglądając np YouTube jak i podczas robienia zdjęć. Zdjęcia robione poziomo zapisują się jak robione pionowo. Mam włączone automatyczne obracanie ekranu. Mieliście taki problem? Macie jakieś rozwiązanie ? Please help🙂
0 Like
14 Odpowiedzi
Fabian57
First Poster
Opcje
Witam, mam problem z obracaniem ekranu w samsungu galaxy a52, a mianowicie mimo włączonego automatycznego obracania ekranu często mam tak że zostaje w jednej pozycji i mimo obracania telefonu w różne strony nie reaguje, dopiero po ponownym uruchomieniu wszystko wraca do normy. Wiec nasuwa się pytanie czy problem leży w żyroskopie (testy nie wykazały żadnych problemów) czy może coś nie tak w systemie.

0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, spróbujmy najpierw wykonać wipe cache partition
|Poradnik| -> https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Każdy jeden telefon z androidem jaki miałem ,szczególnie w aplikacji YouTube
0 Like
Makszo
First Poster
Opcje
Witam
Czy ma ktoś problem z odwracaniem ekranu w Samsung A52s 5G nie wiem czy uszkodził się mechanicznie czy jest to wina najnowszej aktualizacji 
POZDRAWIAM 
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Makszo, Na początek wykonaj test automatycznego obracania

Uruchom dialer i wpisz *#0*# --> wybierz Sensor, a Image Test. Pojawi się obraz testowy, który powinien obracać się razem z telefonem.