Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pasek obsługi urządzeń Smart Things

(Temat utworzony: 05-05-2022 12:32 AM)
533 Wyświetlenia
Antain
Explorer
Opcje

Pojawił się problem z aplikacją Smart Things, na początku miałem taki fajny pasek w formie powiadomienia dzięki, któremu mogłem przełączyć urządzenie, z którego będzie wydobywał się dźwięk. Pozwalało mi to jednym kliknięciem przełączać się z słuchawek na głośnik albo na głośnik telefonu. Teraz, gdy podłączam się do słuchawek tego powiadomienia już nie ma. Wiem, że jest przycisk ''wyjście multimedialne'', ale preferuję właśnie ten pasek powiadomień od smart things, czy da się go jakoś przywrócić? Jeśli tak, to prosiłbym o instrukcję jak to zrobić bo w aplikacji i jej ustawieniach niczego takiego nie znalazłem.

0 Like
3 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Antain  Cześć 

Można  wybrać  "wyjście multimedialne" lub "Sterowanie  Urządzeniem" I tutaj jest to zarządzane przez smart things

Screenshot_20220505-023656_One UI Home.jpg

Screenshot_20220505-023710_One UI Home.jpg

Antain
Explorer
Opcje
Jak mówiłem, wiem o tym, ale bardziej podpasował mi pasek powiadomienia z tą kontrolką, czy da się go przywrocić?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Antain, Wygląda na to, że w Android 12, a dokładnie One UI 4.1 nie można przywrócić starej formy wyboru wyjścia audio. Dyskutowaliśmy na ten temat w poniższym wątku.

Brak "wyjścia audio" Android 12
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/brak-quot-wyj%C5%9Bcia-audio-quot-androi...