Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Parowanie dwóch głośników.

(Temat utworzony: 18-08-2021 01:07 PM)
6803 Wyświetlenia
Patmik
Explorer
Opcje
Witam, gdzie w Galaxy Note znajdę funkcję parowania dwóch głośników poprzez bluetooth?
0 Like
9 Odpowiedzi
Bartosz35
Navigator
Opcje
Co według Ciebie oznacza 2 głośników?
0 Like
Patmik
Explorer
Opcje
Nie sprecyzowałem o co mi chodzi, a chciałem znaleźć opcję żeby grały równocześnie. Można łączyć głośniki ze sobą z tej samej firmy ale Samsung daje możliwość sparowania dwóch glosńików poprzez bluetooth i wtedy muzyka leci z dwóch , najlepiej żeby były takie same wtedy ma to sens.
Już znalazłem tą opcję, najpierw normalnie łączysz się przez bluetooth ze sprzętami uruchamiasz odtwarzacz i dalej jak na zrzutach, dla przykładu podłączyłem dwa głośniki Sony oraz JBL. Obydwa grają w tym samym czasie ale wiadomo nie ma to sensu bo przesył muzyki do głośników dwóch różnych firm jest inny .Screenshot_20210818-210244_Gallery_6524.jpgScreenshot_20210818-210152_One UI Home_6523.jpg
Patmik
Explorer
Opcje
Nie dopisałem, że chodziło mi o to aby dwa grały jednocześnie.Pozdrawiam.
0 Like
Adixeel
Journeyman
Opcje
Witam jak sparować 2 głośniki bluetooth by grały jednocześnie mam samsunga tab a9+ i nie mogę znaleźć tej funkcji.
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
A jakie to głośniki? Jeżeli są tej samej marki jak np. JBL to mogą mieć funkcję łączenia ze sobą poprzez aplikację JBL. Jeśli nie to łączysz oba urządzenia przez bluetooth z tabletem, wychodzisz na pulpit, ściągasz belkę powiadomień i naciskasz: "Wyjście multimediów". Zaznaczasz na liście oba urządzenia i już powinno grać.
Adixeel
Journeyman
Opcje
Nie mam opcji by zaznaczyć dwa głośniki naraz
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Możesz jakiś zrzut ekranu dać? Na Twoim tablecie po rozwinięciu belki powinna być taka opcja jak na obrazku.1706893985275.jpg
0 Like
Adixeel
Journeyman
Opcje
Nie ma opcji zaznaczenia 2 wyjść1706895668039.jpg
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
No to niestety lipa. Najwidoczniej Galaxy Tab A nie obsługują tej funkcji 🫤
0 Like