Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Odzyskanie utraconych danych na urządzeniach galaxy

(Temat utworzony: 24-07-2024 09:35 AM)
336 Wyświetlenia
Radoskorall
Journeyman
Opcje
Witam, przypadkowo usunąłem istotne dla mnie dane z pamieci urządzenia przed dokonaniem kopii zapasowej i zresetowaniu ustawień fabrycznych telefonu. Czy jest możliwość odzyskania tych danych w jakiś sposób? Z tego co czytałem na forach są specjalne programy do odzyskiwania utraconych danych w taki sposób dla urządzeń samsung. Czy moze ktoś miał podoby problem i znalazł rozwiązanie? Bardzo proszę o pomoc!
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Radoskorall, W domowych warunkach nie odzyskasz tych danych. Pozostaje Ci skontaktować się z firmą zajmującą się odzyskiwaniem danych. Do tego czasu najlepiej nie włączać telefonu u nic z nim nie robić.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Radoskorall, W domowych warunkach nie odzyskasz tych danych. Pozostaje Ci skontaktować się z firmą zajmującą się odzyskiwaniem danych. Do tego czasu najlepiej nie włączać telefonu u nic z nim nie robić.

SaCam
Voyager
Opcje
Nie ma szansy odzyskać te dane, tak jak wyżej usługa płatna, w firmach, które zajmują się odzyskiwaniem danych
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
wszystkie programy które możesz ściągnąć z różnych stron odzyskują tylko fragmenty plików, najlepiej to zobrazować na zdjęciach, zdjęcie do połowy o dużo niższej rozdzielczości a druga jego część szara i niestety z większością danych tak jest, nawet z najłatwiejszymi plikami do odzyskania txt mają problemy i oczywiście im więcej nadpiszesz tym trudniej odzyskać a jak zrobiłeś wipe data/factory reset będzie jeszcze trudniej, ale czasami nie wyłączamy sychronizacji i aut. kopii w Google może i u Ciebie się poszczęści
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Przez zrobieniem resetu jeszcze była by szansa, ale po resecie telefonu może być już to bardzo trudne do odzyskania, bądź nieopłacalne.