Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Od ostatniej aktualizacji Maps zawiesza mi telefon

(Temat utworzony: 04-04-2022 06:46 PM)
408 Wyświetlenia
michoł
Explorer
Opcje
Gdy je zminimalizuje i wyświetlę w PiP. Kto mi wytłumaczy co jest grane?! Człowiek kupuje samsunga za 1,5k żeby po prostu działał, tym czasem ciągle coś się psuje. Już mam tego serdecznie dość. Kilka ostatnich tel to były samsungi ale koniec tego.

Galaxy m52.
11 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@michoł  Witam

Problem polega na tym że telefon zawiesza się po uruchomieniu Google maps?

michoł
Explorer
Opcje
Gdy wyświetlę nawigację w pip (te małe okienko). Czasami działa, a czasem po jakimś czasie te okienko przestaje reagować (a nawi ciągle działa, głos mówi gdzie skręcić, jednak map już nie mogę zmaksymalizować).

Po chwili to wszystko się wiesza i pozostaje restart telefonu.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@michoł  Jaki model?

Spróbowałbym wyczyścić dane aplikacji może to jakiś błąd...

Czy jeszcze w jakiejś aplikacji tak się dzieje?

michoł
Explorer
Opcje
Dzięki wielkie, ale widzę że nie znasz tematu, a na bank nie jestem jedyna osoba której to się dzieje akurat po ostatniej aktualizacji systemowej.

Niech samsung w końcu weźmie się za robotę bo lecą w kulki ostatnio.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy wykonywałeś wskazówkę podaną przez @PrzemekM? Jeżeli problem występuje w dalszym ciągu to warto zgłosić go do firmy Samsung oraz Google.

Kenehh90
Student
Opcje

Cześć, ten sam problem Galaxy m52. Zarówno maps jak i yanosik po przejściu w tryb PiP, obraz w obrazie, przestaję reagować po jakimś czasie, czyli niemoge tego ponowie powiększyć ani wyłączyć. Proszę o pomoc 

0 Like
michoł
Explorer
Opcje
Do dzisiaj nie znalazlem rozwiazania, po prostu wyłączyłem pip i tyle.. co robić na fuszerkę speców z samsunga..

Ps. Dopiero co przestał nagle niedziałać dotyk.. po kilku miesiącach to naprawili. Raz w tygodniu dotyk przestawał działać i trzeba było restartować tel.

ŻENADA, ostatni zakup czegokolwiek tej firmy
0 Like
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Zrob reset do fabrycznych ustawień bez przywracania kopii zapasowej i potestuj aktualizacji nie można cofnąć
0 Like
Magic_Marz
First Poster
Opcje
Mam ten problem w M52, okienko zawiesza się bez możliwości zamknięcia go i muszę uruchamiać ponownie telefon 😬.
0 Like