Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Note9 powiększanie ekranu, belki górne i dolne

(Temat utworzony: 18-02-2022 11:00 AM)
437 Wyświetlenia
gqx
Pathfinder
Opcje
Witam, czy da się w note 9 ustawić w firmowych ustawieniach albo ze sklepów galaxy i play aplikacje która powiększa za pomocą 2 palców widziany ekran jak np w "wiadomościach"? Czy da się zablokować pasek górny i dolny z klawiszami tak by nie znikały przy wielu aplikacjach? Pozdro
0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@gqx Nie znalazłem opcji zablokowania pasków.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@gqx A sprawdź tą opcję: Ustawienia -> Dostępność -> Ulepszenia widoczności -> Powiększanie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@gqx Sprawdź czy w ustawieniach znajduje się Okno Lupy, znajduje się to tutaj: Ustawienia -> Dostępność -> Ulepszenia widoczności -> Okno Lupy, skonfiguruj sobie to. 

A o jaki pasek chodzi? 

gqx
Pathfinder
Opcje
Pasek z zegarem i baterią powiadomieniami. Jak było kiedyś w pierwszych androidach
0 Like
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@gqx Nie znalazłem opcji zablokowania pasków.

gqx
Pathfinder
Opcje
Ta lupa w 9, jest jeszcze gorsza niż w a50 i xiaomi, pokazuje się durne okno. Ja chcę mieć tą funkcję bez przycisku i bez okienka, tak jak w smsach, powiększam tekst dowoli 2 palcami
0 Like
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@gqx A sprawdź tą opcję: Ustawienia -> Dostępność -> Ulepszenia widoczności -> Powiększanie.

gqx
Pathfinder
Opcje
No to trzykrotne naciśnięcie jest jeszcze jakąś alternatywą, ale nadal najlepszą opcją jest ustawianie powiększenia przy pomocy 2 palców po prostu. Dzięki
gqx
Pathfinder
Opcje
Serio nie ma ani jednej zewnętrznej apki do tego ustawienia??
0 Like
gqx
Pathfinder
Opcje
Witam, czy jest w końcu taka aplikacja powiększająca, która na każdym programie i oknie ekranu smartfona umożliwia pomniejszanie i powiększanie za pomocą dwóch palców?
0 Like
Winniczek
Voyager
Opcje
Dostępność>Ulepszenia widoczności > powiększanie.
Screenshot_20230120_110822_Accessibility.jpg
0 Like