Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Niewidoczne kontakty w książce

(Temat utworzony: 11-10-2022 08:25 AM)
2169 Wyświetlenia
_foks_
Student
Opcje

Cześć,

Na swoim #Galaxy A52 (w pełni zaktualizowany) zauważyłem taki bug - otóż aplikacja Telefon nie wyświetla i nie wyszukuje kontaktów, o ile w polu "telefon" nie mają wpisanego dowolnego ciągu cyfr. Natomiast można je znaleźć i wyświetlić poprzez kliknięcie "+" [czyli dodania nowego kontaktu] i wpisaniu nazwy szukanego kontaktu "jako nowego"

Pytko do innych użytkowników - czy też u was działa to w ten sposób? Osobiście nie widzę, żadnego ustawienia, które mogłoby mieć wpływ na takie zachowanie.

Pzdr

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_foks_
Student
Opcje

Rozwiązane - jest opcja do odhaczenia w aplikacji: Ustawienia połączeń - inne ustawienia połączeń - ukryj kontakty bez numerów.

Wątek do zamknięcia.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 Odpowiedzi
patyczak
Black Belt 
Opcje
Próbowałeś wyczyścić pamięć podręczną aplikacji?
0 Like
Rozwiązanie
_foks_
Student
Opcje

Rozwiązane - jest opcja do odhaczenia w aplikacji: Ustawienia połączeń - inne ustawienia połączeń - ukryj kontakty bez numerów.

Wątek do zamknięcia.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@_foks_ Witam. A nie masz w ustawieniach aplikacji Telefon włączonej opcji Ukryj kontakty bez numerów?Screenshot_20221011-115843_Call settings.jpg
0 Like
mgk
Explorer
Opcje
Mam podobny problem. Kontakty nie wyświetlają nazw tylko numery. Kontakty zapisane na telefonie. Android 12, Kontakty v.13.1.23.2
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mgk Trudno powiedzieć, czemu wyświetlają się same numer. Od kiedy występuje problem?

0 Like
mgk
Explorer
Opcje
Od wczoraj
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mgk Robiłeś jakąś aktualizację?

0 Like
mgk