Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie znikające menu youtube

(Temat utworzony: 11-02-2024 12:48 PM)
1376 Wyświetlenia
ktoselk
Explorer
Opcje
Cześć . Podczas ogladania czegokolwiek na youtube menu z paskiem itd. Itp. Nie znika mi z ekranu. Muszę za każdym razem naciskać na znaczek X w górnym prawym rogu. 
Co zrobić aby to zmienić bo użytkowanie youtube przez to jest straszliwie irytujące.

image

0 Like
12 Odpowiedzi
Mighn
Big Cheese
Opcje
Miałem to samo przez chwilę, ale naprawili to w update... tylko że korzystam z revanced, więc ciężko mi się odnieść do oficiala...
0 Like
ktoselk
Explorer
Opcje
Miałem to w galaxy s21 przez całe 2 lata i nic nie zmieniło się...
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Sprawdzałem to na moim S24 i nie ma takiego problemu. Proszę na początek wyłączyć i włączyć ponownie telefon.
ktoselk
Explorer
Opcje
Nic to nie dało:/
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
A czyścił Pan dane aplikacji YouTube?
- USTAWIENIA
- APLIKACJE
- YOUTUBE
- PAMIĘĆ
- WYCZYŚĆ DANE
kantek
Pathfinder
Opcje
YT > Ustawienia > Ustawienia dostępu > wyłącz albo ustaw limit czasu
michajov
First Poster
Opcje
Dzięki, działa!!!!!!
Adraser
Explorer
Opcje

Mam ostatnio dziwny problem podczas oglądania YouTube w pozycji horyzontalnej na samsungu A55

1000002394.jpg

. Pasek stanu który pokazuje stan bateri i powiadomienia chowie tylko informacje ale zostaje cały ten szary pasek na filmie. Nie wiem dlaczego zaczął tak robić.... Wiecie jak go ukryć? Przesłałem foto jak widać ciągle ten szary pasek na górze....

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę na początek uruchomić ponownie telefon. Gdyby nie dało to rezultatu można spróbować wyczyścić dane aplikacji YouTube. Można też wykonać dwa zabiegi jednocześnie.
- USTAWIENIA
- APLIKACJE
- YOUTUBE
- PAMIĘĆ
- WYCZYŚĆ DANE