Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Nie mogę podnieść niskich tonów w korektorze

(Temat utworzony: 29-09-2024 02:26 PM)
503 Wyświetlenia
grantix
Apprentice
Opcje
Witam. Mam samsung s24 ultra i nie mogę podnieść niskich tonów w korektorze czy ktoś wie dlaczego ?

image

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jest to zabezpieczenie przed uszkodzeniem głośników. Telefon proszę połączyć z urządzeniem zewnetrzym lub słuchawkami i wtedy będzie możliwość ustawienia niskich tonów na korektorze.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

23 Odpowiedzi
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jest to zabezpieczenie przed uszkodzeniem głośników. Telefon proszę połączyć z urządzeniem zewnetrzym lub słuchawkami i wtedy będzie możliwość ustawienia niskich tonów na korektorze.
grantix
Apprentice
Opcje
Dziękuję za odpowiedź, dlatego pytałem bo wcześniej miałem taką możliwość.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tak wcześniej korektor miał mniejsze podbicie niskich tonów i była taka możliwość, teraz została zmieniona i zabezpieczona przed włączeniem na samych głośnikach.
3lcras
Pioneer
Opcje
Witam, zauważyłem nagle, że telefon odtwarza jakby mniej bassu. Sprawdziłem equalizer i okazało się, że 2 skrajne lewe paski mam szare i w żaden sposób nie da się ich odpalić, ktoś wie, co może być tego przyczyną?
0 Like
3lcras
Pioneer
Opcje
.Screenshot_20241007_063016_Sound quality and effects_1000010181_1728275416.png
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, jest to zabezpieczenie przed uszkodzeniem głośników. EQ ma teraz większe możliwości stąd blokada, na słuchawkach wszystkie paski powinny być dostępne.
3lcras
Pioneer
Opcje
Lekka głupota. Mogli zablokować to w połowie, a nie na zero. Teraz telefon brzmi jak polifonia.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. To nie głupota. Podbicie niskimi tonami w korektorze zostało zwiększone, dlatego przy odtwarzaniu przez głosniki telefonu zostało to zablokowane, dla bezpieczeństwa.Proszę zwrócić uwagę że telefon jest wodoszczelny, więc używanie mocnych niskich tonów uszkodziło by Panu w krótkim czasie glosniki. Co do brzmienia jak polifonia? Trochę Pan przesadził.
ThomasOpHx
Student
Opcje
Też uważam, że ostatnie aktualizacje powodują, że nie ma tego smaczka podczas korzystania z telefonu. Czy samsung również zrobił ograniczenia głośności w s24? Mam wrażenie, że jest o wiele cichszy
0 Like