Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działają komunikatory i niektóre aplikacje S20FE

(Temat utworzony: 04-10-2021 07:09 PM)
665 Wyświetlenia
emejlyn
Explorer
Opcje
Nie wiem  co się dzieje ale nagle wszystkie komunikatory i niektóre aplikacje Nie łącza się się siecią. Żadna siecią, czy to wifi czy dane komórkowe. Telefon mam aktualizowany na bieżąco. Tylko ja tak mam?!

0 Like
Paulo37
Explorer
Opcje
Przyczyny nie są znane na całym świecie!Screenshot_20211004-195216_Chrome_501.jpg
Krystuś
Voyager
Opcje
I ja mam pytanie?
Jak tu teraz zyc bez tego cyber szajsu?
Załóżcie słuchawki, wyjdzie na spacer, skorzystajcie z ciepłego wieczoru, na zdrowie Wam to wyjdzie
Inesittka
Voyager
Opcje
A czy ktoś pisze, że bez tego nie może żyć?
0 Like
Krystuś
Voyager
Opcje
Nie będę wdawał się w dyskusje bo chyba i tak nie zczaisz tego o co mi chodzi
0 Like
Inesittka
Voyager
Opcje
Z tego co widzę to Ty nie "zczaiasz" mojego pytania. Ale masz racje dyskusja z Tobą nie ma sensu... Pozdrawiam.
0 Like
emejlyn
Explorer
Opcje
Gdyby to były tylko media społecznościowe to spoko. Ale odcięło niektórym jedyna forme kontaktu z realnymi ludzni.
Ale faktem jest ze w dzisiejszym świecie zycie bez Facebooka może być trudne dla osób które to traktowały jako jedyna forme rozrywki. Gorzej z tymi osobami, które na tym opierają sporą część swoich biznesow
Krystuś
Voyager
Opcje
Odzdrawiam. Peace
0 Like
Krystuś
Voyager
Opcje
I to jest komentarz który wyjaśnia to o co mi chodzi.
Co do awarii, u mnie cała reszta śmiga. Fb nie mam, więc jest mi obojętny. Wywaliło insta z którego korzystam ale przeżyje bez niego
0 Like
Inesittka
Voyager
Opcje
No i po co tak na moje pytanie zareagowałeś atakując mnie od razu? Nikt tu nie napisał, że bez tego nie może żyć...@emejlyn zapytała czy tylko u niej nie działa a Ty od razu poleciałeś z sarkazmem... A co do komentarzy Twoich do mnie... dziecinada.
0 Like
Krystuś
Voyager
Opcje
Przepraszam jeśli czujesz się zaatakowana
0 Like