Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nfc błąd

(Temat utworzony: 09-12-2021 10:00 PM)
6575 Wyświetlenia
globu
Apprentice
Opcje
Witam 
Posiadam Samsumga S21+ po wgraniu najnowszej wersji Androida 12 nie działa w ogóle funkcja nfc ktos ma ten problem?
61 Odpowiedzi
Qleek
First Poster
Opcje
U mnie nie podziałało 😒
Samsung S21 .... 😒
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Qleek, sprawdzałeś link, który podałem wyżej?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Gracey
Apprentice
Opcje
Zmieniałam telefon z Note 10+ na Note 20 Ultra - nfc też mi nie działa. Wszystko niby ok, karta w apce bankowej aktywna, ale płacić nie mogę. Poddam się chyba...
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Gracey, nie poddawaj się! Powiedz, co już zostało zrobione?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Members_hszBDMX
First Poster
Opcje

Też pojawił mi się komunikat, że telefon (S21) nie spełnia wymogów bezpieczeństwa. Po wyczyszczeniu cache komunikat przestał się wyświetlać. Płatności zbliżeniowe działają. Pozdrawiam.

gaju290119
First Poster
Opcje

Kupiłem używkę Note 10+ i mam to samo nie działa NFC , robiłem już wszystko co tu radzili i nic dalej lipa . Czy to popsuty telefon ? Tylko serwis został ?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@gaju290119  jeżeli reset do ustawień fabrycznych nie pomógł pozostanie wizyta w serwisie

gaju290119
First Poster
Opcje
Pewnie koszta będą, nie wiem czy go nie oddać póki mogę , ogólnie wygląda jak nowy , wszystko inne dziala ale jednak brak NFC irytuje
0 Like
gaju290119
First Poster
Opcje
Problem rozwiązany , telefon zwrócony i zakupiony inny . Działa jak należy
0 Like
wierzbik
First Poster
Opcje
Witam,

Mam problem z płatnością NFC. Po skonfigurowaniu telefonu zauważyłem że nie działa NFC na 2 różnych kartach. Przy próbie płatności wyskakuje wykrzyknik oraz komunikat "spróbuj ponownie" 

Wykonałem reset softu oraz reset ustawień sieciowych, lecz nic to nie pomogło.

Karty bez problemu działały na S21
0 Like