Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Nagrywanie video i odtwarzanie muzyki w tym samym czasie ?

(Temat utworzony: 11-12-2018 11:07 AM)
35797 Wyświetlenia
Ann93
Student
Opcje

Czy jest to możliwe że leci muzyka z mojej play listy albo np tidal  w tel chce cos nagrać i nie ma muzyki wyłącza się.  Jak to zrobić żeby było razem ?

Przejdź do rozwiązania
15 Odpowiedzi
ann07
First Poster
Opcje
Hej, jak można to zrobić??
Właśnie też mam problem z dźwiękiem przy nagrywaniu cisza ,a wcześniej w poco,dało się nagrywać z dźwiękiem w tle
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Ann93 Trik polega na tym, aby włączyć muzykę PO rozpoczęciu nagrywania. Zrobisz to w taki sposób:
1. Włącz muzykę na aplikacji (przykładowo YouTube Music)
2. Przejdź do aparatu i włacz nagrywanie
3. Ściągnij pasek powiadomień z góry - powinnaś tam zobaczyć powiadomienie z aplikacji YouTube music pozwalające na sterowanie muzyką - wciśnij tam przycisk play.
4. Zamknij pasek powiadomień - muzyka będzie leciała z aplikacji, a wideo dalej będzie się nagrywać.

ann07
First Poster
Opcje
Napewno wypróbuję, z reguły mam muze ze Spotify, ale chyba to bez różnicy, dziękuję za odpowiedź, napiszę w razie czego, czy zadziała, pozdrawiam:-)
0 Like
macios6
Pathfinder
Opcje
Mam pytanie odnośnie muzyki w tle. Da się jakoś by muzyka na głośniku który mam połączony poprzez BT leciała w tle z mojego telefonu podczas gdy ja nim nagrywam wideo? Bo na chwilę obecną podczas startu nagrywania wideo muzyka pauzuje.
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć nie ma ustawienia które wyłączyło by zatrzymywanie muzyki podczas nagrywania wideo. Jedyne co możesz zrobić to po włączeniu nagrywania ściągnąć centrum sterowania tam pojawi się informacja o odtwarzanej muzyce i jeszcze raz ją odtworzyć.
rrakso
First Poster
Opcje
Zauważyłem, że jeśli odtwarzany jest jakikolwiek utwór, to rozpoczęcie nagrywania zatrzyma odtwarzanie, jednakże wystarczy (podczas nagrywania) uruchomić ponownie odtworzenie muzyki 🥰
0 Like