Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Messenger problem z zalogowaniem się po odinstalowaniu aplikacji

(Temat utworzony: 26-10-2022 11:02 PM)
849 Wyświetlenia
Moniek25
First Poster
Opcje

Witam, odinstalowałam messengera z nadzieją że załadują mi się wiadomości, niestety teraz on nawet się nie uruchamia ciągle kręci się kółko nie umiem przejść do logowania się, tak samo z aplikacją Disney nie mozna przejść do logowania 

Proszę o pomoc 
Samsung s20fe 5g gdyby było to ważne 
0 Like
5 Odpowiedzi
xZayah
Voyager
Opcje
To sprawdź połączenie z internetem. Messenger potrzebuje dobrego połączenia a nawet bardzo dobrego więc od tego bym zaczęła.
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Ja bym zaczął od resetu telefonu
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Moniek25  Witam

Czy połączenie z internetem jest stabilne?

Jeżeli dalej jest problem proszę wyczyścić dane aplikacji,  których problem dotyczy. 

Melodos
Pathfinder
Opcje
Podsumowując i porządkując to, co napisali koledzy, proponuję po kolei takie działania:

1) sprawdzić połączenie z internetem; jeśli korzystasz z wifi przełączyć się na dane komórkowe lub odwrotnie, w przypadku danych komórkowych pomocne może być włączenie na chwilę i wyłączenie trybu samolotowego, aby telefon na nowo połączył się z siecią;

2) odczekanie – messenger miewa „chwile słabości” i nieraz wystarczy poczekać kilkanaście minut;

3) w ustawieniach systemowych aplikacji Messenger wymuszenie zatrzymania i usunięcie jej danych w sekcji „domyślna pamięć”;

4) wipe cache partition i repair apps według tego co wyżej napisano.

Nieraz miałem taki problem z messengerem i zawsze jedna z tych opcji pomagała.