Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Messenger problem z usunięciem drugiego konta

(Temat utworzony: 10-10-2022 10:33 PM)
1094 Wyświetlenia
Savoy
Journeyman
Opcje
OleksiiA_0-1665468479309.png
Hej mam taki problem mama zalogowała się tzn dodała swoje konto do mojego messengera i teraz jak chce usunąć jej konto wyskakuje mi taki komunikat nie mogę go usunąć a już używa na swoim telefonie pomoże ktoś 
0 Like
8 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj w pierwszej kolejności wylogować się z tego konta a dopiero następnie spróbuj je usunąć. Tak przynajmniej wynika z załączonego komunikatu.

Savoy
Journeyman
Opcje
Właśnie to robię nawet jak usunolem apke messa to po ponownym zainstalowaniu mam konto swoje i mamy tak jak by ona połączyła moje konto z jej jakoś tak ps wylogować się z messengera jak?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Może trzeba wylogować konto w aplikacji Facebook? Poczekajmy również na podpowiedzi od pozostałych użytkowników.

Savoy
Journeyman
Opcje
Tylko ze w aplikacji fb jestem na swoim koncie
0 Like
Nata8519
Student
Opcje
A na fb jak wejdziesz w 3 poziome kreski w prawym gornym rogu to widzisz menu a tam po lewej stronie zdjecie swojego profilu a po prawej stronie powinieneś mieć zdjecie profilu mamy. Spróbuj wejść w profil mamy i je usunąć. Normalnie to konto powinno być wylogowane ale warto spr.
0 Like
Savoy
Journeyman
Opcje
Zamykam post udało się
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Savoy, powiedz dla potomnych, jaka ścieżka pomogła?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

xZayah
Voyager
Opcje
Tylko to nie byl problem po stronie Telefonu i to nie jest temat na Samsung Community :winking-face:
0 Like