Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Mój sejf a uszkodzony wyświetlacz

(Temat utworzony: 18-09-2019 10:46 AM)
4245 Wyświetlenia
jlydka
Student
Opcje

Witam, mam pewien problem i może pomożecie rozwiązać. W moim S7 zepsuł się wyświetlacz (jest czarny) i od zawsze używałem aplikacji Mój sejf i byłem zadowolony, ale powstał problem. Telefon jest sprawny a wyświetlacz jest tak drogi, ze podjąłem decyzje o zakupie nowego telefonu Samsunga. No i ku mojemu zdziwieniu przy kopii uszkodzonego tel. Nie ma tam nigdzie Mojego sejfu a chciałbym odzyskać moje dokumenty i zdjęcia z tego folderu. Jak zaglądam z poziomu komputera to nie widzę tam moich ukrytych plików. Znacie może jakieś rozwiązanie tego problemu? Z góry dziękuje

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Damian K
Hotshot
Opcje

@jlydka 

Zawartość aplikacji Mój Sejf jest chroniona przez platformę Knox, nie ma więc w żaden sposób możliwości dostępu z zewnątrz. Kopia zapasowa sejfu jest wykonywana tylko przez Samsung Cloud i trzeba (ze względów bezpieczeństwa) włączyć wykonywanie kopii w ustawieniach samego sejfu. To raczej nie będzie możliwe, jeżeli w Twoim przypadku ekran nie działa. Gdyby nie działał tylko dotyk, mogłbyś podłączyć myszkę od komputera przez adapter otg i poruszać się w ten sposób po telefonie. Tutaj jednak, nie widząc fizycznie tego, co dzieje się na telefonie wykonanie kopii nie będzie możliwe.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@jlydka  Zaglądaleś do zakładki My Knox i Mój Sejf?

sejf.PNG

jlydka
Student
Opcje

Niestety... foldery w chmurze są puste. Musiałem czegos nie włączyć.  Co mógłbym innego zrobić poza wymianą wyświetlacza. Może jest jakaś aplikacja dzięki, której wejde do systemu ukrytych plików?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@jlydka  Nie ma, żadnych aplikacji czy programów do tego celu może coś więcej Ci napisze @Damian K  ? 

0 Like
Rozwiązanie
Damian K
Hotshot
Opcje

@jlydka 

Zawartość aplikacji Mój Sejf jest chroniona przez platformę Knox, nie ma więc w żaden sposób możliwości dostępu z zewnątrz. Kopia zapasowa sejfu jest wykonywana tylko przez Samsung Cloud i trzeba (ze względów bezpieczeństwa) włączyć wykonywanie kopii w ustawieniach samego sejfu. To raczej nie będzie możliwe, jeżeli w Twoim przypadku ekran nie działa. Gdyby nie działał tylko dotyk, mogłbyś podłączyć myszkę od komputera przez adapter otg i poruszać się w ten sposób po telefonie. Tutaj jednak, nie widząc fizycznie tego, co dzieje się na telefonie wykonanie kopii nie będzie możliwe.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.