Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kopia zapasowa braku plików

(Temat utworzony: 3 tygodni(e) temu)
98 Wyświetlenia
Reckers
First Poster
Opcje

Witam, piszę do Was z takim problemem. Miałem kopię zapasową rozmów z signala, ale musiałem zrestartować telefon i zrobiłem kopię zapasową przez aplikację Smart Switch na komputerze. Teraz nie mogę znaleźć pliku kopii zapasowej. Czy możliwe jest, że plik z rozmowami nie został przeniesiony? Robiąc kopię zapasową, zaznaczyłem wszystkie opcje, w tym pliki i dokumenty. Możliwe jest, że backup z signala nie przeniósł się przywracając kopię? Czy po prostu nie została zrobiona kopia z tego pliku? 

0 Like
6 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W niektórych aplikacjach kopię wykonuje się z poziomu ustawień danej aplikacji. Sprawdzałeś w ustawieniach aplikacji Signal czy przypadkiem tam nie ma możliwości wykonania kopii?

Reckers
First Poster
Opcje
Tak miałem utworzoną tą kopię.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wykonywałeś kopię z poziomu aplikacji Signal? Jeżeli tak to teraz zapewne musisz ją przywrócić z poziomu tej aplikacji.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Smart Switch nie przeniesie nam niektórych kopii z aplikacji zewnetrzych. Tego typu kopie jesli jest taka możliwość, jak juz wspomniał @mirudo24 wykonuje sie przez samą aplikację.
Reckers
First Poster
Opcje
Nie rozumiemy się Panowie. Chodzi o to że miałem kopię zapasową z signala w pamięci telefonu i uznałem że tworząc kopię zapasową aplikacją Smart Switch zawarta w niej też będzie ta kopia z signala.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zerknij do strony producenta, który opisuje jak wykonać kopię zapasową:

https://support.signal.org/hc/pl/articles/360007059752-Kopia-zapasowa-i-przywracanie-wiadomo%C5%9Bci...