Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Kontakty na koncie Google w S23U nie zapisują mi się na mapie Google

(Temat utworzony: 10-09-2024 12:35 PM)
164 Wyświetlenia
Juras8
Voyager
Opcje

Może ktoś mi powie ostatniego czasu kontakty na koncie googla w s 23u nie zapisują mi się na mapie. Wcześniej kontakt zapisany z adresem widziałem na mapie. Teraz nawet gdy usunę adres z kontaktu to kontakt widoczny jest nadal na mapie. Synchronizację kont wszystko włączone nic nie zmieniałem a nawet robiłem ręcznie. Niestety bez efektu nowych nie zapisuje starych nie usuwa. Ktoś cis może w temacie powiedzieć. 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Juras8
Voyager
Opcje
Wyjaśniło się po prostu samo zaczęło działać może to wina googla ciężko stwierdzić ale działa i na telefonie i na tablecie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
Juras8
Voyager
Opcje
Włączone automatyczne synchronizację a dodatkowo robiłem ręcznie kilka razy.
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Sprawdzał Pan na stronie kontakty Google czy pojawiają się tam, albo kiedy doda pan je na stronie to pojawiają Się w telefonie? Warto wyczyścić pamięć podręczną przez wipe Cache partition. Ostatecznie wylogować się i zalogować ponownie
0 Like
Juras8
Voyager
Opcje
Kontakty wszystko ok tylko na samej mapie jest problem. Bo nie dodaje nie usuwa no zobaczę wyczyścić pamięć.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Juras8 Spróbuj zresetować aplikację Google oraz Mapy:

Ustawienia > Aplikacje > Mapy/Google > Pamięć > Wyczyść Dane.

Juras8
Voyager
Opcje
Sprawdzę ale właśnie Syn teraz sprawdzał dopisał do kontaktu adres kogoś tam i też mu nie zapisało też g S23u
0 Like
Juras8
Voyager
Opcje
Robiłem nie pomaga
0 Like
Juras8
Voyager
Opcje
Wyczyściło wszystkie adresy znikły a nie o to chodziło. A nowych nadal nie dodaje.
0 Like
Rozwiązanie
Juras8
Voyager
Opcje
Wyjaśniło się po prostu samo zaczęło działać może to wina googla ciężko stwierdzić ale działa i na telefonie i na tablecie.