Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Konfiguracja internetu z Aero2 w Galaxy s20fe5g

(Temat utworzony: 20-05-2022 11:00 PM)
3735 Wyświetlenia
adj100
Apprentice
Opcje

Witam. Zakupiłem własnie Galaxy s20fe5g i nie wiem jak w nim skonfigurować ustawienia dla internetu z karty Aero2. Może ktoś doradzi. Dziękuję.

0 Like
Przejdź do rozwiązania
39 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Gdzie zakupiła Pani ten telefon?
0 Like
Anna218
Journeyman
Opcje

W Mediamarkt Warszawa, Złote Tarasy - 31 lipca br.

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ma Pani możliwość włożenia innej karty SIM innego operatora i sprawdzić czy jest dostęp do tych punktów dostępu?
0 Like
Anessal
Voyager
Opcje
Pytanie czy dane komórkowe włączone ściągamy belkę od góry i to co zakreślone ma być właczone1723362610458.jpg
0 Like
Anna218
Journeyman
Opcje

Nie. Korzystam raczej z bardziej stabilnych połączeń.

Ale wybieram się raczej do sklepu gzie zakupiłam A15.

Dostałam odpowiedź:

"Zapraszamy do sklepu w celu skonfigurowania telefonu. Niestety nie ma możliwości skonfigurowania telefonu w sklepie, pod pani siec Wifi (Aero) ponieważ trzeba by było zrobić to w domu klienta. Sama konfiguracja telefonu nie wymaga sieci Wifi. 

Zespół MediaMarkt "

Pomijam ew. konfigurację sieci aero w domu klienta, ale biorę pod uwagę, że A15 nie obsłuży w ogóle sieci aero2, ewentualnie mój egzemplarz ma może jakąś wadę (?). Może w realu, coś się wyjaśni - "w lewo lub w prawo"

0 Like
Anna218
Journeyman
Opcje

Belki ściągną się u mnie nie da, ikonek też nie ma ...:)

0 Like
Anessal
Voyager
Opcje
Czyli pierwsze uruchomienie telefonu i konfiguracja była z błędem jeśli nie ma belki to cały system się nie wgrał, należy przywrócić do ustawień fabrycznych ponownie skonfigurować telefon na czysto ale z kontem Google i Samsung i wtedy gdy wszystko będzie konfiguracja zgodnie z moim screenem ja konfigurowałam na Galaxy a54 ale to działa na każdym tel w sklepie niech uruchomią system z resztą poradzisz sobie sama
0 Like
Anessal
Voyager
Opcje
I jeszcze jedna uwaga po konfiguracji na nowym aero nie wymaga captcha internet działa przez godz lub dwie i dopiero pojawiają się kody
0 Like
Anna218
Journeyman
Opcje

Dzięki :smiling-face:

Wierzę w pozytywne zakończenie, a screeny na pewno się przydadzą, nieco później.

0 Like
Anna218
Journeyman
Opcje

No i jest pozytywny finał - w sklepie przywrócono ustawienia fabryczne. Z konfiguracją dałam sobie radę :smiling-face:  Internet działa bez zarzutu !

Jeszcze raz dziękuję wszystkim Forumowiczom za bardzo cenne rady !!! :smiling-face: