Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klawiatura z opcją tłumaczenia

(Temat utworzony: 23-10-2020 02:13 PM)
1424 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Witam, 
Czy w Galaxy A30s powinna być dostępna opcja tłumaczenia? Oprócz A30s posiadam również Galaxy Tab S6 Lite i w nim klawiatura ma wbudowaną obsługę tłumacza, w każdej chwili mogę wywołać okienko, w którym piszę coś po polsku i zostanie to przetłumaczone na dowolny język.
0 Like
11 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Chyba taką opcję ma Microsoft SwiftKey Keyboard i Gboard – klawiatura Google

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Tak wiem, one to mają, ale klawiatura Samsunga też ma, bo w Galaxy Tab S6 Lite mam opcję tłumaczenia. Ciekawi mnie tylko, czy w A30s też ktoś tę opcję ma. Ja w swoim niestety nie mam.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User  U mnie na A6 2018 tego nie o czym piszesz. Możesz nam pokazać jak to wygląda na Galaxy Tab S6 Lite ?

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Oczywiście że mogę, ale dopiero wieczorem jak wrócę z pracy. Zrobię screeny i tu wstawię. Nie mam niestety przy sobie tabletu.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
@Anonymous User Wystarczyło zajrzeć do instrukcji odbydwu tych modeli. W załącznikach znajdują się zdjęcia, z instrukcji urządzenia wspierającego tłumaczenie i bez wsparcia. 20201023_144534_52.jpg20201023_144438_50.jpg
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Czyli jasno z tego wynika, że w A30s nie ma tłumacza i zapewne nigdy nie będzie.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Dokładnie tak.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Tak, zdjęcie po polsku jest właśnie z A30s. Opcja ta może zostać wprowadzona w aktualizacji lub następnej wersji systemu.