Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klawiatura samsung

(Temat utworzony: 27-04-2021 05:29 PM)
6347 Wyświetlenia
KASIASIA
Explorer
Opcje
Hej. Używam klawiatury samsung i podczas pisania sms lubie wstawiać dużo emotikon 😅ale nie mogę ich szukać za pomocą lupki bo wyskakuje iformacja ze w bieżącym jezyku nie jest to obsługiwane 😥ktoś może pomóc? 

image

222 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wyszukiwanie emotikon będzie działać tylko jeśli ustawimy język wprowadzania na angielski w ustawieniach oraz na klawiaturze.

Screenshot_20210428-133041_Samsung Keyboard.jpgScreenshot_20210428-133100_Messages.jpgScreenshot_20210428-133112_Messages.jpg

KASIASIA
Explorer
Opcje
Dziękuję 😘działa 🙂🙂
marta777
Journeyman
Opcje
Od czasu najnowszej aktualizacji, z jakiegoś powodu wyłącza mi się sam pasek z emotikonami, ustawieniem, t9 itd na messengerze czy pisząc wiadomość. Jak wyślę wiadomość, to funkcja się odblokowuje. Załączam screen z sytuacji, kiedy zablokowany jest pasek nad klawiaturą. Jakieś pomysły?

image

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@marta777  Witam 

Problem występuje tylko w dwóch aplikacjach czy za każdym razem jak wywołamy klawiaturę?

Proponuję wykonać na razie resetowanie klawiatury poprzez Ustawienia. 

Members_Jlcj71h
First Poster
Opcje

Podpinam się pod temat górny pasek w klawiaturze jest całkowicie zablokowany i resetowanie ustawień klawiatury i telefonu nie pomaga. Nie działa w żadnej aplikacji ani pisząc sms ani w messengerze.

0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@Members_Jlcj71h  Warto wykonać jeszcze zerowanie preferencji aplikacji. Ustawienia->Aplikacje->3 kropki po prawej stronie->Zeruj pref. aplikacji. Jeśli nie będzie poprawy skorzystaj z pomocy zdalnej kontroli https://www.samsung.com/pl/support/remoteservice/

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_Jlcj71h  Witam

I jak po zerowaniu preferencji aplikacji?

owal
First Poster
Opcje
Ja też podpinam się pod temat identyczny problem po listopadowej aktualizacji zablokowany pasek narzędzi klawiatury oprócz hard resetu wykonałem już wszystkie opcje. Skorzystałem z pomocy zdalnej konsultanta przez aplikację Smart tutor i otrzymałem informację że nie potrafią mi pomóc w tej sprawie jak tylko usłyszał chłop o co chodzi 🤔🤨
0 Like
Magda8Lena
Apprentice
Opcje

Dobry wieczór. Od kilku dni pasek narzędzi w wiadomościach jest wyłączony (nie mogę używać emotikon, mikrofonu itp.). W ustawieniach wiadomości jest jednak zaznaczone jako "włączone". Jak mogę to przywrócić? Mam samsung A50.
Screenshot_20220102-185110_Messages.jpg

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Magda8Lena  Witam

Prosze zresetować ustawienia klawiatury.

Wszystkie te opcje są włączone?

Screenshot_20220102-200354_Samsung Keyboard.jpg