Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klawiatura Samsung zmieniony sposób działania opcji tłumaczenia

(Temat utworzony: 27-11-2024 03:44 PM)
173 Wyświetlenia
ASonM21
Navigator
Opcje

Mam problem z klawiaturą Samsung na telefonie Samsung M35

Na moim poprzednim telefonie M21 na klawiaturze była opcja tłumaczenia. Gdy ją się włączyło pojawiały się opcje języka wyjściowego i do którego tłumaczymy oraz pole do wpisana co chcę przetłumaczyć. Wszystko na koniec zatwierdzało się przyciskiem.

Na moim nowy M35 opcją ta działa kompletnie inaczej. Gdy wejdę w nią, automatycznie zanaczany jest cały tekst który piszę i automatycznie tłumaczony na wcześniej wybrany język. By zmienić język trzeba kliknąć w kółko które otwiera menu, które i tak po chwili znika.

Takie działanie bardzo utrudnia korzystanie z tej funkcji, a często mi się przydaje.

Da się jakoś zmienić jej działanie na takie jak w moim poprzednim telefonie?
0 Like
5 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ASonM21  Dzień Dobry

Rozumiem, czy Pan korzysta z gboard?

0 Like
ASonM21
Navigator
Opcje
Chodzi o Klawiaturę Samsung
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ASonM21  Na klawiaturze Samsung niestety nie będzie tej opcji, polecam pobranie Gboard ze sklepu play.

Następnie może Pani zmienić klawiaturę, wchodząc w ustawienia->zarządzanie ogólne->lista klawiatur i klawiatura domyślna->klawiaturta domyślna gboard.

ASonM21
Navigator
Opcje
A nie możliwości pobrania starej wersji klawiatury takiej jak na poprzednim telefonie? Gboard jest dużo gorsze i dużo mniej wygodne w obsłudze.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@ASonM21, niestety nie ma takiej możliwości.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.