Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kalkulator - dodatkowe jednostki

(Temat utworzony: 23-10-2024 09:34 PM)
144 Wyświetlenia
DobbleGooble
Pathfinder
Opcje
Zauważyłem ostatnio pewne braki w Kalkulatorze Samsung, a raczej braki w porównaniu do konkurencji, np. Kalkulatora Apple czy Xiaomi.
W zakładkach do konwertowania jednostek brakuje niektórych wielkości, np.:
W zakładce Powierzchnia brakuje jednostek takich jak milimetry i kilometry kwadratowe.
W zakładce Długość brakuje decymetrów.
W zakładce Objętość brakuje milimetrów i kilometrów sześciennych oraz centylitrów i decylitrów.
W zakładce Masa brak miligramów i dekagramów.
W zakładce Szybkość brakuje metrów i kilometrów na minutę oraz centymetrów na minutę, sekundę i godzinę.
W zakładce Czas przydałoby się dodać lata.
Poza tym Samsung powinien dodać zakładki Obliczanie BMI (kalkulator Xiaomi) i konwerter walut (Apple)
Zgłosiłem te braki, i odpisano mi że takie funkcje mogą zostać dodane jeśli wyrazi na nie chęć większa liczba użytkowników.
Także jeśli możecie - zgłoście ten pomysł w aplikacji Samsung Members.

27.0

0 Like
3 Odpowiedzi
DobbleGooble
Pathfinder
Opcje
Ps - nie chodzi o to, że przeliczanie jednostek jest dla ludzi jakimś problemem, tylko żeby utrzymać konkurencyjność kalkulatora Samsung wśrod innych kalkulatorów.
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Możesz wysłać swoje spostrzeżenia za pomocą aplikacji Members. Im więcej osób wyślę podobne sugestie tym większe prawdopodobieństwo, że Samsung w przyszłych aktualizacjach poprawi aplikacje kalkulator :smiling-face:

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

DobbleGooble
Pathfinder
Opcje
Napisałem przecież, że zgłosiłem ten pomysł.
0 Like