Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kalendarz duplikuje wydarzenia

(Temat utworzony: 24-04-2021 10:29 AM)
445 Wyświetlenia
DamianR
Pioneer
Opcje
Witam, mam wspólny "kalendarz rodzinny" Samsung  który dziele z innymi członkami rodziny. Gdy wpiszę jakieś wydarzenie a na np. drugi dzień zajrzę do kalendarza okazuje się że to wydarzenie duplikuje się x razy. Czasem 3 a czasem po 11 razy. 

image

0 Like
6 Odpowiedzi
Osk4r
Voyager
Opcje
Czy masz wiele kont podłączonych pod kalendarz?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @DamianR 

Gdzie dodajesz wydarzenia? 

DamianR
Pioneer
Opcje
Konto samsung 1. Ale inne konta też mam. Google, Microsoft, Nextcloud
0 Like
DamianR
Pioneer
Opcje
Te które się duplikują dodaje do konta Samsung kalendarz rodzinny.

Screenshot_20210424-131146_Calendar.png

0 Like
DamianR
Pioneer
Opcje
Dodam jeszcze tylko że samo duplikacja robi się tylko dla wpisów z konta kalendarza samsung. Jeszcze testuje czy "podkalendarze" współdzielony i samsung calendar też mają ten problem.
Moje konto samung jest już połączone z kontem Microsoft (Onedrive) ale raczej nie ma to większego znaczenia bo synchronizacja kalendarzy chyba została w Samsung a inne funkcje przeszły do Microsoft notatki, reminder itd..
0 Like
DanielSz
Voyager
Opcje

Jeśli masz podłączonych wiele kont, a z usługi korzysta dodatkowo kilka osób to może być ciężko dokładnie zlokalizować problem. W tej sytuacji proponuję wysłanie raportu o błędach na podstawie którego oddział wsparcia będzie miał możliwość zweryfikowania problemu. Raport można wysłać wchodząc do Samsung Members > pomoc > wyślij opinię > raport o błędach. Istotne jest wygenerowanie zgłoszenia w ciągu maksymalnie 5 minut od wystąpienia usterki.