Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[Już wkrótce] PONOWNE OTWARCIE SAMSUNG BRAND STORE KRAKÓW BONARKA !

(Temat utworzony: 3 tygodni(e) temu)
498 Wyświetlenia
Zonniak
Troubleshooter
Opcje

[JUŻ WKTÓTCE] PONOWNE OTWARCIE SAMSUNG BRAND STORE KRAKÓW BONARKA !

image

Źródło: Samsung.pl

Witam,
W tym temacie chciałbym podzielić się z wami informacją dotyczącą sklepu Samsug w Bonarce City Center.

Krótka historia...
W 2023 roku samsung jako sklep stacjonował w bonarce. Niestety te lata minęły ponieważ w 2024 roku samsung stracił pozycję sklepu i przeniósł się pod wejście główne jako tz. Wysepka. 

image

W tym momencie widzicie mapę Bonarki która przedstawia lokalizację wyspy Samsunga. 

Kiedy i gdzie nowy sklep?
Data otwarcia jeszcze nie jest nam znana lecz podejrzewam że do kilku miesięcy ponieważ był tam wcześniej inny sklep elektroniczny. Samsung będzie się znajdował naprzeciwko TKmax. Pod spodem mapka.

image

Nowe miejsce samsunga. Już opisane.

Czy będą promocje na start?
Raczej nie ponieważ to przeniesienie po prostu sklepu do innej większej lokalizacji. 

Co będzie można tak kupić?
Napisałem to ponieważ na wyspie nie można było kupować produktów takich jak telewizory czy lodówki. Tam się to zmieni. Nie trzeba będzie zamawiać a będzie można odebrać od ręki o ile pozwoli na to asortyment sklepu.

Obsługa. Czy jest tam miła?
Jak najbardziej. Wiele razy miałem z obsługą styczność i jest pomocna w każdej sprawie. Zawsze opowiedzą oraz doradzą najlepszy wybór w porównaniu do większych sklepów elektronicznych gdzie nikt nigdy nie ma czasu. 

Podkreślę że data otwarcia nadal nie jest znana!!!!

Pozdrawiam
Zonniak

Zonniak
Zonniak
Troubleshooter
Opcje
Koło sowy
Zonniak
Zonniak
Troubleshooter
Opcje
Najgorzej dla mnie. Jestem wrażliwy na pyły i mam alergię a teraz pyli. Jakąś masakra tam chodzić.
Zonniak
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Zonniak  ale chyba bliżej końca niż dalej tych remontów

Zonniak
Troubleshooter
Opcje
mam nadzieję.
Zonniak
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
No to czekam teraz #SAMSUNG na ponowne otwarcie #KATOWICE ( kiedys obok GK ul 3 maja 🙏 )
Zonniak
Troubleshooter
Opcje
@PrzemekM tak to w tym momencie wygląda.IMG-20250324-WA0002_1000021152_1742832681.jpgIMG-20250324-WA0003_1000021153_1742832683.jpg
Zonniak
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Zonniak  o widzę że jesteś na miejscu😀

Zonniak
Troubleshooter
Opcje

Sklep będzie tam gdzie był kiedyś salon sony. Na przeciwko Primark i TKMax

Zonniak
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★