Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jeszcze mniejsza głośność

(Temat utworzony: 09-01-2023 12:58 AM)
303 Wyświetlenia
g3rwazy
First Poster
Opcje
Cześć wszystkim,

mam pytanko - czy jest możliwość przyciszenia multimediów jeszcze bardziej, niż pozwala na to skala? Czasem w nocy potrzebuję, aby telefon wydawał dźwięki jeszcze ciszej, niż minimalny poziom, ale po następnym kliknięciu przycisku przyciszenia dźwięki się całkiem wyłączają.

Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam:)
17 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@artek123, W aplikacji Sound Assistant możesz zmienić skok poziomu głośności. Dzięki temu pojedyncze naciśnięcie przycisku głośności spowoduje znaczenie mniejsze podgłośnienie niż domyślnie, więc teoretycznie głośność minimalna powinna być niższa.

https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.android.soundassistant?langCd=pl

Kacper1810
Navigator
Opcje
Kolega wyżej ma rację. W Sound Assistant możesz ustawić najmniejszą wartość głośności. Np przy pojedynczym kliknięciu klawisza "volume up", głośność zmienia się z 10 na 20, z 5 na 15 i tak dalej.
kaziuA535G
Navigator
Opcje
Dołączam się do pytania
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kaziuA535G, Rozwiązanie w poprzedniej wiadomości podał użytkownik @theguildsman.

enBercik
Apprentice
Opcje

Cześć.
Mam S21FE.
Minimalna głośność słuchawek bluetooth (Edifier TWS1) jest za głośna (do usypiania)
Da się coś zrobić?
Resetowałem połączenie i robiłem wipe cache.

0 Like
enBercik
Apprentice
Opcje

PS. Miałem LG G6, można było ściszyć do mniejszej wartości.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@enBercik, zobacz, czy proponowana w tym wątku aplikacja Sound Assistant będzie dla Ciebie odpowiednim rozwiązaniem.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

enBercik
Apprentice
Opcje

O kurka, właśnie czegoś takiego szukałem.
Można delikatnie sterować słuchawkami ale też głośnością aplikacji przekazującej dźwięk.
Super. Dzięki.