Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jasność ekranu blokady

(Temat utworzony: 23-05-2023 08:26 PM)
2604 Wyświetlenia
Members_SLcionA
Student
Opcje

Witam, czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak wyłączyć funkcję bardzo mocnego oświetlenia podczas odblokowywania telefonu. Pamiętam że przy pierwszej konfiguracji nowego telefonu było pytanie o zwiększoną jasność w celu łatwiejszego odblokowania i wybrałem tak. Natomiast po jakimś czasie ta funkcja stała się bardzo uciążliwa (oślepia podczas nocnej jazdy autem). W ustawieniach nie mogę znaleźć nigdzie żeby to wyłączyć. Z góry dziękuję za pomoc.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_SLcionA, Ustawienia --> Bezpieczeństwo i prywatność --> Biometria --> Rozpoznawanie twarzy --> wyłącz Rozjaśnij ekran.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_SLcionA, Ustawienia --> Bezpieczeństwo i prywatność --> Biometria --> Rozpoznawanie twarzy --> wyłącz Rozjaśnij ekran.

Members_SLcionA
Student
Opcje

Dziękuję bardzo, o to chodziło. 

mommywanda
First Poster
Opcje
Mam samsung a52s za każdym razem jak mam zmniejszona jasność (np bo jestem w kinie lub jest noc) to jak odblokowuje telefon strasznie podjasnia mi się ekran. Wie ktoś może jak to wyłączyć???
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jasność ustawioną ma Pani automatycznie, czy ręcznie?
Janiszu
Explorer
Opcje
Hej,

Ma to pomóc w rozpoznaniu twarzy w ciemnościach. Możesz to zmienić w Ustawieniach. 1714281651997.jpg
miroON
Hotshot
Opcje
@mommywanda wyłącz jasność adaptacyjną ustaw na ręczną ustawienia ~ wyświetlacz ~jasność adaptacyjna
0 Like