Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jaki wygląd ikonek wolicie? Użytkownicy Members

(Temat utworzony: 23-07-2022 05:34 PM)
382 Wyświetlenia
Makowski
Explorer
Opcje
Cześć,
Naszła mnie taka myśl, aby zapytać was, który rodzaj ikon wolicie. Domyślny wygląd ikon aplikacji Samsung czy wygląd ikon aplikacji Samsung pokolorowany przez paletę kolorów? 

Drugie pytanie to: Czy opłaca się zamieniać aplikacje Wiadomości Samsung na aplikacje Wiadomości Google?
11 Odpowiedzi
2beatka
Pioneer
Opcje
Podoba
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam,
w moim przypadku wolę gdy ikony są zróżnicowane kolorystycznie.

Co do aplikacji Wiadomości.

Wiadomości Samsung są bardziej zgrane i podobne do systemu One UI.
Wiadomości Google różnią się m.in. designem., który jest poprostu brzydszy od Wiadomości Samsung
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Ja osobiście wolę standardowy kolor ikon i zdecydowanie bardziej mi odpowiada aplikacja wiadomości od Samsunga. Szkoda tylko że Samsung na siłę próbuje wciskać te od Google zamiast swoje bardziej ulepszać.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Również preferuję standardowe kolory ikon aplikacji oraz aplikację Wiadomości Samsung. Jedyne co zmieniam to klawiaturę Samsunga na Google. Uważam, że znacznie lepiej radzi sobie podczas pisania przesuwaniem palca. Znacznie rzadziej się myli.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Makowski  Cześć

Ja wole domyślny wygląd ikon, natomiast co do aplikacji wiadomości to używam standardowej od Samsunga, natomiast jak będę miał telefon i domyślnie będą ustawione Wiadomości Google to myśle że będę ich używał.

Flamingo_
Voyager
Opcje
Ikonki mam od kogoś z galaxy theme i polecam wiadomości od samsunga bo od googla zabierają baterię
Emil92
Voyager
Opcje
Tylko wiadomości Samsunga. Te googlowskie są brzydkie.
Andreas545
Voyager
Opcje
Standardowa aplikacja wydaje mi się jakaś dziwna w ciemnym kolorze i nie można przenieść do archiwum SMS. Co do żucia baterii to nie wydaje mi się że mniej zużywa.
Mighn
Big Cheese
Opcje
Kolor standardowy, natomiast wiadomości Samsunga były by ekstra, gdyby nie były ciągle do tyłu w kwestii funkcjonalności chatu