Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć wibracje podczas interakcji dotykowych w YouTube?

(Temat utworzony: 25-07-2024 08:29 PM)
517 Wyświetlenia
Przemuś
Pathfinder
Opcje
Dzień dobry,

Przewijanie na pasku postępu, tudzież przyspieszanie odtwarzanego materiału w aplikacji YouTube wywołuje wibracje. Czy i jak je wyłączyć. W ustawieniach apki nie znalazłem stosownej opcji, a wyłącznie wszystkich interakcji dotykowych w ustawieniach telefonu nie przynosi efektu.
Dobroci
Przem
10 Odpowiedzi
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
w apce yt ustawienia, powiadomienia i na samym dole wyłącz dźwięk i wibracje
innej opcji nie ma 1721935131575.jpg1721935131588.jpg
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Z tego co wiem, to nie da się wyłączyć tych wibracji w YT niestety.
0 Like
Przemuś
Pathfinder
Opcje
Niestety po wyłączeniu tego powiadomienia wibracje nadal są obecne.
Dobroci
Przem
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
masakra, nie mam pomysłu, z poziomu tel to albo wszystko albo nic, zobaczę w ustawieniach google w końcu jest wszędobylskie
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Przemuś, w mojej opinii się nie da, twórcy aplikacji YouTube musieliby to zmienić.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Przemuś
Pathfinder
Opcje
No trudno. Widocznie tak musi być. A przy okazji. Naciskam na opcje zakreśloną na czerwono i nie reaguje. Czy tak ma być?1722117143144.jpg
Dobroci
Przem
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Przemuś, U mnie również nie ma żadnej akcji po naciśnięciu tego pola. Na drugim urządzeniu w ustawieniach w ogóle nie mam tej pozycji.

sner
Apprentice
Opcje
Samsung A55. Dźwięk i wibracja/wibracja systemu/intensywność wibracji systemu- suwak intensywności na 0/minimum. Na moim urządzeniu w ten sposób udało się wyłączyć wibracje przy przewijaniu filmów w youtube.
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
No, ale chyba w ten sposób całkowicie wyłączasz wibracje w telefonie, co nie?
Taka trochę porada w stylu: "Jak obniżyć zużycie paliwa w aucie? Wyłączyć silnik".
0 Like