Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak ustawić przekazywanie połączeń między kartami

(Temat utworzony: 23-08-2021 02:27 PM)
4164 Wyświetlenia
Members_ZmXg8SP
Apprentice
Opcje

Mam pytanie bo szukam i nie mogę znaleźć.

Jak ustawić przekazywanie połączeń z karty SIM na kartę SIM w Samsung s20+.

Tzn.ze jeśli dzwonię z jednej karty to w momencie gdy ktoś dzwoni na drugi numer to pokazywało mi że ktoś próbuje się do mnie dodzwonić.Bo na chwilę obecną jest komunikat że mam wyłączony telefon i nawet sms mi nie przychodzi że ktoś do mnie dzwonił

0 Like
18 Odpowiedzi
Members_ZmXg8SP
Apprentice
Opcje

Mam ustawione połączenia oczekujące i włączone obie karty i dalej nie działa

0 Like
Members_ZmXg8SP
Apprentice
Opcje

Zauważyłem że jak włączę obie karty SIM włączone jest wpisany jeden zły numer o jedną cyfrę więcej i nie mam pojęcia jak go zmienić

0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Members_ZmXg8SP  może zamiana kart miejscami i reset ustawień sieciowych rozwiąże problem.

0 Like
Members_ZmXg8SP
Apprentice
Opcje

Wkładałem karty do poprzedniego telefonu gdzie działało to normalnie a nie działa ewidentnie jest chyba problem karty/sieci

0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Members_ZmXg8SP  telefon ma wgrany branding operatora czy to "czysty" soft? I jeśli masz branding, to czy karty pochodzą od tego samego operatora?

Members_ZmXg8SP
Apprentice
Opcje

Znalazłem problem tylko teraz nie wiem jak to skasować .

Opiszę wymieniłem dziś jedna z kart.Inbylo wszystko ok.Ale gdzieś wszedłem gdzie prosiło o wpisanie numeru telefonu wpisałem i wyskoczyły trzy opcje 

Przekazuj połączenia na pierwszą wolna kartę 

Przekaz połączenia z karty SIM 1 na kartę SIM 2

Przekaz połączenia z karty SIM 2 na SIM 1.

Zaznaczyłem pierwszą opcję i znów jak rozmawi przez jedną kartę jest ok.

A jak rozmawiam przez drugą a ktoś dzwoni właśnie na ten numer który wpisałem jest komunikat nie ma takiego numeru

0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje
0 Like
Members_ZmXg8SP
Apprentice
Opcje

W s20 Plus nie ma opcji przekazywania połączeń z karty na kartę jest tylko opcja włącz dwie karty

0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Members_ZmXg8SP  jak masz ustawione przekazywanie połączeń w ustawieniach apki Telefon?