Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak to jest z instalacją i korzystaniem z Lightroom?

(Temat utworzony: 26-02-2023 08:58 PM)
320 Wyświetlenia
Pixel70
Student
Opcje

Cześć wszystkim,

Jak to jest z Lightroomem w S23 (był chyba też i we wcześniejszych flagowcach). Ściągam LR ze sklepu Samsunga, uruchamiam, zakładam konto i korzystam? Na stronie Adobe jest instrukcja, ale u mnie jakoś inaczej to działa, oni nie piszą o etapie logowania, od razu wybór opcji w menu, której u mnie nie ma.
Jaka jest cena za korzystanie? Jest jakiś okres próbny? I czy Samsung i Adobe nawiązali jakąś współpracę dzięki której LR jest tańszy, czy to zwykłą cena dla wszystkich?

Pytam, bo tak zrobiłem i po zalogowaniu (miałem wcześniej konto Adobe) widzę cenę 19,99 zł/m. To poprawna cena? Czy powinienem się logować do Adobe LR tym samym mailem co do sklepu Samsunga? (teraz mam inne adresy)

0 Like
4 Odpowiedzi
Mikiwaw
Pioneer
Opcje
Lepiej ściągnąć ze sklepu Google. W wersji samsungowej nie ma darmowych filtrów które są w wersji ze sklepu Google.
0 Like
Pixel70
Student
Opcje
Dzięki. Ale w sklepie Samsunga on się nazywa LR for Samsung. Ma to jakieś znaczenie jeśli chodzi np o cenę subskrypcji?
0 Like
Mitschel
Voyager
Opcje
Tu masz cenę za wersję że sklepu goolgleScreenshot_20230227_124844_Lightroom_1000028767_1677498541.jpg
Mitschel
Voyager
Opcje
A wersja dla samsunga wychodzi taniej, czy drożej?
0 Like