Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak przenieść wydarzenia zapisane w telefonie do Samsung Calendar na koncie Samsung?

(Temat utworzony: 05-01-2025 01:59 PM)
180 Wyświetlenia
eosek
Journeyman
Opcje

Witam Wszystkich,

Od niedawna przeszedłem z iPhona 13 Pro na Galaxy Z Fold 6. Każdego dnia poznaję go coraz bardziej. Używam go prywatnie/firmowo do wszystkiego, a tryb Dex jest odstawił Macbooka Pro na boczny tor. 

Do rzeczy.

Jak mogę przenieść wszystkie wydarzenia zapisane w telefonie do Samsung Calendar na koncie Samsung? Synchronizacja nie działa.

5 Odpowiedzi
PatrykF
Expert
Opcje

@eosek Na jakim telefonie masz te wydarzenia? Wydarzenia musiałyby być od razu zapisane na koncie Samsung, zamiast w pamięci sprzętu, a jeżeli są zapisane w pamięci sprzętu, to musisz klikać na każde z tych wydarzeń i zmieniać miejsce zapisu na Samsung Calendar.

eosek
Journeyman
Opcje
Witam Patryk F.
Dziękuje za odpowiedz.

Mój telefon to Z Fold 6. Ok, rozumiem.
Zrobię export wydarzeń z Iphona na konto Samsung cloud od razu? Jak to zrobic? Jak wyczyścić wydarzenia na telefonie Z Fold 6?
eosek
Journeyman
Opcje
No i po problemie. 2 godziny klikania i Samsung Calendar ma już wszystkie wydarzenia.
Swoją drogą, szkoda, że nie można tam też przenieść 'Ważne daty dla kontaktów' i kalendarz na telefonie można by było zamknąć całkiem. Jest jakiś sposób na to?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@eosek Całkowite zamknięcie kalendarza na telefonie? Myślę, że musiałbyś zupełnie go odinstalować - usunąć z telefonu, ale możliwe, że masz coś innego na myśli.

0 Like
eosek
Journeyman
Opcje
@PatrykF dziękuje bardzo za sugestie / musisz klikać na każde z tych wydarzeń i zmieniać miejsce zapisu na Samsung Calendar. /.

Dzięki niej, mam to co chciałem osiągnąć.
0 Like