Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Instagram usunięcie linku z biogramu

(Temat utworzony: 14-07-2022 11:16 AM)
4264 Wyświetlenia
Inesittka
Voyager
Opcje

Hej,

Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jak usunąć link umieszczony w biogramie?
Wchodziłam na edytuj profil i tam na odpowiednią zakładkę usuń link i wszystko robię tak jak trzeba a link cały czas jest na profilu i nie da się go usunąć. Odinstalowałam ig i wyczyściłam też pamięć i dane i nie pomaga. 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Inesittka
Voyager
Opcje
Pisałam do IG z tym problemem i zero odzewu. Za Chiny nie dało się tego usunąć... ale dziś rano znowu spróbowałam i się w końcu usunęło. Także nie wiem czy jakaś aktualizacja pomogła czy jakieś czary mary 😊

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Inesittka  Cześć 

Wchodzimy w instagram > swój profil > Edytuj profil > biogram - usuwamy całą treść i dajemy niebieską fajkę w prawym górnym rogu.

Screenshot_20220714-112614_Instagram.jpg

Screenshot_20220714-112816_Instagram.jpg

Inesittka
Voyager
Opcje
Właśnie tak nie działa. Usuwam link... daje ptaszka żeby potwierdzić... cofam się do strony głównej i tam dalej jest ten link. Podałam inny link żeby zastąpić ten nieaktualny i potem gdy chciałam usunąć ten drugi link to powrócić ten pierwszy... normalnie szok.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Inesittka  Proszę w  tej sytuacji wyczyścić dane aplikacji instagram. Czy wiadomo jak to zrobić?

0 Like
Inesittka
Voyager
Opcje
Już tak zrobiłam i nie pomogło.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Inesittka  Proszę sprawdzić czy są jakieś aktualizacje do zainstalowania dla aplikacji.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli żadna wskazówka nie okaże się pomocna to w takim wypadku warto zgłosić błąd do dewelopera aplikacji.

Inesittka
Voyager
Opcje
Chyba tak zrobię bo to niemożliwe żeby się nie dało tego usunąć.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Inesittka  Musi to być błąd po stronie aplikacji w takim razie ....

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Inesittka  napisał(a):
Chyba tak zrobię bo to niemożliwe żeby się nie dało tego usunąć.

Daj znać jak otrzymasz odpowiedź lub jak uda się rozwiązać problem. Spróbuj może usunąć odnośnik z poziomu przeglądarki na komputerze po uprzednim zalogowaniu na Twoje konto.