Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galeria Samsung - Edytor zdjęć

(Temat utworzony: 06-01-2022 02:42 PM)
2508 Wyświetlenia
ziemskimichal
Voyager
Opcje
Witam,
ponownie w temacie Galerii S. ...

Kilka zmian, które dobrze by wprowadzić:

1. Cofanie (edytor zdjęć) - dobrze, że się pojawiło, ale czemu cofnąć mogę jedynie do oryginału?
Sugeruję, żeby dodać przyciski: krok w tył/w przód.

2. Efekty, edycja B/C i pozostałe - działają dobrze, ale co w przypadku, kiedy chciałbym zastosować dwa efekty przy edycji tego samego zdjęcia? 
Proponuję, by dodać "pośredni krok" w postaci przycisku "zatwierdź" (bez zapisu edytowanego zdjęcia).

3. Poziom zbliżenia - nie rozumiem, czemu ta funkcja jest ograniczona. Chciałbym żeby można było zbliżyć do poziomu pikseli.

Powyższe sugestie nie są niczym nowym, więc nie do końca rozumiem, czemu tak proste funkcjonalności nie znalazły się w edytorze zdjęć ...

Do głowy przychodzi mi jedynie jeden pomysł. Powodem może być "przymuszenie" do skorzystania z aplikacji pochodzącej z Galaxy Store, bądź Google Play ... 
Z mojego punktu widzenia, celowe niedodanie pewnych funkcji powodujące konieczność szukania/testowania/oglądania reklam/kupowania ..., zwłaszcza jeśli do wyboru są setki aplikacji, nie powinno mieć miejsca.

Pozdrawiam!
mZ
0 Like
7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ziemskimichal  Witam

Proszę przesłać swoją propozycję zmian poprzez aplikacje Samsung Members

Instrukcja dokladna jak to zrobić:

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sugesti%C4%... 

sometimes
Helping Hand
Opcje
Kiedys bylo lepiej bo jak się wprowadzało jakieś zmiany w zdjęciach to zapisywal jako nowy plik, a potem zmienili i wszystkie zmiany są w oryginalnym pliku
0 Like
mrblacksite99
Apprentice
Opcje
Wystarczy kilknac w prawym górnym rogu na 3 kropki i tam masz zapisz jako kopię.
ziemskimichal
Voyager
Opcje
Wiem. Mogę sobie tak zapisywać po każdej zmianie i tworzyć nowe kopie ...
mZ
0 Like
ARQ1975
Journeyman
Opcje
Brakuje mi pewnej ważnej funkcji w edycji zdjęć z galerii mianowicie zaznaczenia kilku lub kilkunastu zdjęć i jednoczesnej edycji, zmiany we wszystkich kontrastu czy nasycenia o zadaną wartość i zapisania ich.

Teraz każde zdjęcie muszę edytować i poprawiać odręcznie a robię dużo zdjęć i wysyłam je do social mediów czy też map Googla. Bardzo ułatwiło by to pracę i zaoszczędziło czas. 
0 Like
ARQ1975
Journeyman
Opcje
Ok
0 Like