Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy werable - komunkat błąd łączenia ze słuchawkami

(Temat utworzony: 09-01-2022 12:16 AM)
2424 Wyświetlenia
Małgo65
Apprentice
Opcje

Dziś kupiłam słuchawki Galaxy buds live w Media Markt. Po zainstalowaniu w smartfonie aplikacji Galaxy wearable nie jest możliwe ich połączenie z telefonem. Najpierw info , że słuchawki nie są połączone , następnie komunikat błąd łączenia ze słuchawkami . Dodaję ,że wyrzuca mnie z aplikacji , ekran zaczyna migać na zmianę czarny i następnie pojawia się komunikat że połączono z siecią światłowodową orange , który mam w domu. Proszę o pomoc.

0 Like
81 Odpowiedzi
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Spróbuj połączyć z innym smartfonem na początek będzie wiadomo czy to wina telefonu czy słuchawek
0 Like
Małgo65
Apprentice
Opcje

Też tak myślałam , ale niestety nie mam takiej możliwości.Dopiero w poniedziałek poproszę obsługę w sklepie.

mój smartfon jest bardzo stary to Samsung Galaxy s5 neo - czy to może być powód ?

0 Like
Ap121
Voyager
Opcje
Te wymagania musi spełniać telefonScreenshot_20220109-073920_Samsung Internet_1589_1641710361.jpg
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Małgo65 Witaj. S5 neo zadebiutował w 3 kwartale 2015 r więc przy jego androidzie i bluetooth 4.1 nie będzie współpracował że słuchawkami Galaxy Buds przez aplikacje. Możesz spróbować sparować ich ręcznie? Umieść w uszach słuchawki przytrzymaj w obu słuchawkach panel dotykowy i połącz przez bluetooth na telefonie nie przez aplikacje.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Małgo65  Dzień dobry 

Poproszę o zrzuty ekranu komunikatów z błędami które pojawiają się  na ekranie. 

Z jakim telefonem następuje próba połączenia słuchawek?

Ap121
Voyager
Opcje
@Małgo65 napisała że telefon to samsung s5 neo
0 Like
Małgo65
Apprentice
Opcje

Spróbowałam ale jest to samo , czyli ekran całego telefonu miga tak jak przy użyciu aplikacji, którą oczywiście na czas parowania ręcznego odinstalowałam

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czyli widocznie słuchawki nie są już kompatybilne z S5. Nie masz możliwości sprawdzić na nowszym telefonie?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Upewnię się w poniedziałek i dam znać czy są kompatybilne czy nie.