Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Themes

(Temat utworzony: 27-12-2021 09:59 AM)
539 Wyświetlenia
Inesittka
Voyager
Opcje
Hejka
Mam pytanie odnośnie motywów w Galaxy themes... mianowicie na androidzie 11 było pełno darmowych motywów i można było wybierać i zmieniać non stop a odkąd mam androida 12 tych darmowych motywów jest tylko parę. Czy też ktoś tak ma? Bo nie wiem od czego to zależy.
0 Like
17 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Inesittka  Cześć

Ilość darmowych i płatnych motywów zależy od samych deweloperów, którzy decydują, które są płatne a które nie :smiling-face:

Sidkwa
Voyager
Opcje

Też tak mam. Darmowych mam może z 10. Wcześniej na A11 darmowych miałem może nawet ponad 100. Myślę, że jest to wynikiem tego, że pod A12 jeszcze po prostu nie przygotowano tyle kompatybilnych motywów pod nowy system. Stąd ich taka skromna ilość. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sidkwa  Proszę sobie wejść w motywy, wybrać filtr darmowe i pojawią się wszystkie jakie są dostępne.

Zawartość sklepu ciągle się zmienia i pojawią się z czasem na pewno nowe motywy czy aplikacje

Screenshot_20211227-111912_Galaxy Themes.jpg

Inesittka
Voyager
Opcje
Robimy tak jak opisałeś i wczesniej na 11 była tego masa teraz jest 10 na krzyż 😁
0 Like
Inesittka
Voyager
Opcje
To nic nam nie pozostaje jak tylko czekać... szkoda.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Inesittka  Można poprosić zrzut ekranu jak to wygląda?

Sidkwa
Voyager
Opcje

To nie jest odpowiedź na zadane tutaj pytanie. Doskonale wiemy jak przeglądać darmowe motywy. Chodzi o to, ze na A11 było ich setki a na A12 można policzyć je na palcach obu rąk. 

0 Like
Inesittka
Voyager
Opcje
Np. motywy darmowe Winter... mój brat z androidem 11 na tel s20 ma ich dużo dużo więcej a ja mam tylko tyle.Screenshot_20211227-115057_Galaxy Themes.jpg
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Inesittka  Na to wygląda że to rzeczywiście może być zależne od sytemu 🤔