Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Themes motywy

(Temat utworzony: 19-01-2022 07:05 PM)
690 Wyświetlenia
Minionek95
Apprentice
Opcje
Jak kupić kartę podarunkowa bądź doładować konto w motywach by móc zakupić motywy tapety itd?? 
5 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Minionek95  Dzień Dobry

W celu zakupu płatnego motywu może Pani zapłacić poprzez Paypal lub kartę kredytową.

ziemskimichal
Voyager
Opcje
Z tego co się orientuję, na polskim rynku ciężko o taką kartę niestety ... Można sprezentować komuś (i to chyba jedyne wyjście jak na ten moment) kartę prepaid'ową do wykorzystania gdziekolwiek (w tym Galaxy Store). Przykładowy link poniżej:

https://www.mastercard.pl/pl-pl/klient-indywidualny/produkty/karty-przedplacone-mastercard.html

Pozdrawiam!

PS. @PrzemekM ... znów to samo 😞 Będąc, kh kh, "Samsung Maker'em" (z dwoma gwiazdkami na patkach) może "wartałoby" chociaż przeczytać pytanie ze zrozumieniem?
mZ
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ziemskimichal  Tak jak zrozumiałem pytanie tak odpowiedziałem, po więcej informacji trzeba kontaktować się bezpośrednio z firmą Samsung. Podałem informacje jak wyglądają metody płatności w sklepie Galaxy Store.

ziemskimichal
Voyager
Opcje
?Screenshot_20220120-140501_Galaxy Store_27675_1642683901.jpg
mZ
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Minionek95  W tej kwestii najlepiej o bezpośredni kontakt z obsługą sklepu. Galaxy Store > Menu w prawym dolnym rogu > Ustawienia (koło zębate w prawym rogu) > Skontaktuj się z nami > Zakupy i zwroty.

0 Like