Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy store

(Temat utworzony: 13-09-2020 07:13 AM)
2138 Wyświetlenia
Miccki
Apprentice
Opcje
Hej,
Mam problem z zakończeniem zakupów w sklepie galaxy. Za każdym razem wyskakuje mi komunikat że że względu na moje bezpieczeństwo zakup nie może zostać zrealizowany.
Próbowałem juz wszystkiego dodawałem inne karty resetowałem aplikacje usuwałem dane w tle byłem w serwisie i Pani rozłożyła ręce... Pisałem do pomocy technicznej i nigdzie nie mogę uzyskać odpowiedzi jak mogę temu zaradzić.
Może ktoś z Was miał podobny problem?
Może jakieś pomysły co zrobić?

23 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@mati91 pomoc na najwyższym poziomie, tylko wiedzy pogratulować.

@Miccki możesz opisać całą procedurę, podać urządzenie na którym próbujesz dokonać zakupu oraz zamieścić screeny. Zwłaszcza ten z komunikatem.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Miccki
Apprentice
Opcje
Super, że jednak ktoś się tym zainteresował:)
Błąd wyskakuje przy jakiejkolwiek próbie zakupu czegoś z GS. pokazuje się Błąd zakończenia zakupów w załączniku screen.
Co ciekawe za każdym razem kod błędu jest inny. Przy dodaniu innej karty problem jest ten sam...
próbowałem tez utworzyć nowe konto samsung tez nic nie pomoga.
Oczywiście wcześniej wszystko działało bez żadnego problemu.
Dodam również ze na pewno nie mam żadnych blokad na karcie.
urządzenie to samsung galaxy s 20 +. model SM-G985F/DS
galaxy store: 4.5.19.13.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Od jakiego czasu występuje taka sytuacja z płatnościami? Możliwe, że to tylko tymczasowy problem po stronie sklepu.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Miccki system oficjalny, nie był modyfikowany?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Miccki
Apprentice
Opcje
Nic żadnych modyfikacji, kombinacji.
Problem występuje od ok. 3-4 miesięcy.
Zastanawiam się czy może podczas jakieś aktualizacji nie "wgrał" się jakiś bug i dlatego z automatu jest blokowane...
próbowałem tez GS usunąć i zainstalować ponownie ale dla odmiany to tez nic nie pomogło.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Miccki a tryb deweloperski nie został przypadkiem aktywowany? 

0 Like
Miccki
Apprentice
Opcje
wow aaaa gdzie mogę to sprawdzić?
Może to ważne info. zakupy te bezpłatne oczywiście aplikacja instaluje
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdź czy na końcu listy ustawień telefonu znajdują się Opcje programisty. Jeżeli tak to wejdź do środka i wyłącz tę opcję.

0 Like
Miccki
Apprentice
Opcje
powiedz co powinno tu być?
0 Like