Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy s10e android 12(tryb nocny aparatu...)

(Temat utworzony: 11-02-2022 05:22 AM)
1678 Wyświetlenia
adamm_de
Explorer
Opcje

Witam, po aktualizacji androida 12, w Samsung Galaxy s10e w aparacie na trybie nocnym jest znacznie gorsza jakość robienia )zdjęć (brak generacji kolorów, jakości, ostrości, automatycznego polepszania zdjęć...

37 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proszę wykonać wskazówki podane w tym linku ->
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-usługi/poradnik-problemy-z-aparatem-co-należy-zrobić....

W miarę możliwości proszę o przesłanie zdjęć
adamm_de
Explorer
Opcje
Tryb nocny aparatu przed i po aktualizacji androida 12...IMG_20220211_190623_519_39884_1644602807.jpg
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ok dziękuję za zdjęcia. Nie wiem czy koledzy @PrzemekM @Kacper2 @_Technik_ się ze mną zgodzą ale drugie zdjęcie (po aktualizacji) jest zrobione gdy z telewizora leci jaśniejszy obraz, co też może mieć wpływ

Wykonałeś wskazówki w linku ?
adamm_de
Explorer
Opcje
Nie próbowałem bo uważam, że tutaj jest potrzebna poprawka błędu aktualizacji która zepsuła troszke oprogramowanie...
0 Like
adamm_de
Explorer
Opcje
Nieee, zdjęcie jest robione na tej samej zasadzie, próbowałem z różnych perspektyw ale za każdym razem po zrobieniu zdjęcia brakuje "ładowania, poprawiania zdjecia, kolorow itp..."
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@W99 Witam Dokładnie. A co za tym idzie moglo to wpłynąć na pogorszenie zdjęcia
adamm_de
Explorer
Opcje
@W99 Przy trybie nocnym jest naświetlanie 3 sekundy 5 lub 10, przy wejściu w podgląd zrobionego zdjęcia nie ma "ładowania podbicia nasycenia kolorów"
Zdjęcie jest wyblakłe, nie ma wgl tego podbijania kolorów
0 Like
adamm_de
Explorer
Opcje
Nie wyświetla mi się pełna twoja ostatnia odpowiedz...:/
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@W99  Oj zdecydowanie tak, to nie jest dobre porównanie gdzie świeci nam na wprost telewizor...