Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Funkcja Sketch to image s24ultra

(Temat utworzony: 06-08-2024 03:42 PM)
506 Wyświetlenia

Też mam ten problem

m4tekt
Voyager
Opcje
Dzień dobry. Widzę, że nowe foldy i flipy mają fajne funkcje odnośnie rysowania AI. Czy s24u również otrzyma tę funkcję? Jeśli tak to kiedy.

Link do filmu na YT:
0 Like
7 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, nie posiadamy informacji kiedy dokładnie, ale Seria S24 z pewnością otrzyma aktualizację że wszystkimi funkcjami One Ui 6.1.1
Olszon
Explorer
Opcje
Hej. Orientujecie się czy będzie dostępna opcja "sketch to draw" na s24 Ultra? Sierpniowa aktualizacja była ale u mnie niedostępne...
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
samsung obiecuje w one ui 6.1.1, podobno jest gotowa aktualizacja ale jej nie wdrażają, miała również zawierać aktualizacje aparatów dla s24U, podobno ma być w sierpniu, choć ja już w te zapewnienia nie wierzę
Raumm
Explorer
Opcje
Tez czekam z niecierpliwoscia, codziennie sprawdzam czy jest dostepna aktualizacja xd czytalem tutaj, ze przekladaja i przekladaja.. stanelo ponoc na sierpniu ale nigdzie nie moge znalezc oficjalnego info
Czarna66
Explorer
Opcje
Hej, miałam okazję bawić się Fold 6 i zaciekawiła mnie opcja przy edycji zdjęć , mianowicie istnieje możliwość że na zdjęciu narysuję auto i prawdziwy samochód wklejam mi się do zdjęcia. Czy w s 24 ultra też jest taka możliwość ? totalnie nie potrafię się połapać W ustawieniach w tym telefonie. chciałabym odkryć wszystkie możliwości tego telefonu, szczególnie jeżeli chodzi o zdjęcia

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
niestety nie ma
może się pojawi aktualizacja do one ui 6.1.1 dla s24U
ale to na razie jest duże może
m4tekt
Voyager
Opcje
Z tego co wiadomo opcja sketch to image pojawi się wraz z aktualizacją do OneUI