Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Funkcja gif i film ze zdjęcia w ruchu.

(Temat utworzony: 20-01-2022 03:22 PM)
5732 Wyświetlenia
Micablue
Explorer
Opcje
Po aktualizacji znikła mi opcja robienia gifa i zapisu filmu ze zdjęcia w ruchu. Wcześniej przy przeglądaniu galeri byla mała ikonka gif i zapis filmu. Gdzie teraz to znajde?🥺🙈

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Micablue  Witam

Przy filmach  w lewym górnym rogu jest opcja tworzenia GIFa, zaś opcja zapisu filmu ze zdjęcia w ruchu została usunięta. Wchodzi Pani w film - 3 kropki - Otw. w Odtwarzaczu wideo - w lewym górnym rogu naciska Pani na kwadrat z napisem GIF.

Screenshot_20220120-155338_Gallery.jpg

Screenshot_20220120-154958_Video Player.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

13 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Micablue  Witam

Przy filmach  w lewym górnym rogu jest opcja tworzenia GIFa, zaś opcja zapisu filmu ze zdjęcia w ruchu została usunięta. Wchodzi Pani w film - 3 kropki - Otw. w Odtwarzaczu wideo - w lewym górnym rogu naciska Pani na kwadrat z napisem GIF.

Screenshot_20220120-155338_Gallery.jpg

Screenshot_20220120-154958_Video Player.jpg

Micablue
Explorer
Opcje
Dziękuję za pomoc! Szkoda ze usunęli możliwość zapisu filmu ze zdjecia w ruchu 😔 bylo mi to bardzo przydatne w mojej pracy.
Micablue
Explorer
Opcje
Czy istnieje jakis program, aplikacja do zapisu filmu ze zdjęć w ruchu? Nie potrafię odpuścić i wertuję w poszukiwaniu rozwiązania 🤔
0 Like
LukaszW
Expert
Opcje

@Micablue obawiam się, że sama funkcja jest mocno spersonalizowana pod kątem urządzeń Galaxy i jest to za mały target dla producentów aplikacji firm trzecich. Mimo wszystko mam nadzieję, że ktoś się podzieli znaleziskiem w tym poście! :smiling-face: 

Members_YgniG2l
First Poster
Opcje

Trzeba kliknąć w trzy kropki na dole po prawej i eksportuj i wtedy wybrać czy video czy gif. 

Micablue
Explorer
Opcje
Dziękuję! Stracilam nadzieję że sie pojawi i nawet już nie próbowałam 😊
0 Like
GOSIEK1902
First Poster
Opcje
Można zdj przerobić w wideo. Trzeba nacisnąć przy zdj w ruchu trzy kropeczki z później eksportuj, a następnie kliknąć wideo. Znaleźć na urządzeniu owe wideo i zamienić i gifa. Da się tylko na okrętkę
0 Like
Tomala47
First Poster
Opcje
Ale nie ma już zdjęć w ruchu, mam s21 ultra. Wielka szkoda, iPhony mają zdjęcia z sekwencja video, fajne to jest, tu tego mi brakuje.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Tomala47, zdjęcia w ruchu powinny być dostępne na modelu Galaxy S21 Ultra.