Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Fitatu synchronizacja z samsung Health

(Temat utworzony: 28-10-2020 10:28 PM)
5265 Wyświetlenia
Members_JPMPg7V
First Poster
Opcje

Witam Serdecznie , mam problem żeby synchronizować aplikacje  fitatu z samsung Health.  Mam telefon Samsung Galaxy S20 plus . Moja przyjaciółka ma samsung note 20 ultra i nie ma problemu z synchronizacja . U niej działa wszystko bez zarzutu . Nie miała problemu żeby połączyć ze sobą obie aplikacje i działają bez zarzutu . Niestety ja próbowałam chyba wszystkiego i nie mogę.  Czy może ktoś ma podobny problem i wie jak go rozwiązać? 

Screenshot_20201028-215705_Samsung Health.jpg

10 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_JPMPg7V, Co dokładnie się dzieje przy próbie zezwolenia na dostęp do danych na ekranie przedstawionym na zrzucie ekranu ?

Justyna24
Student
Opcje

Udało Ci się to ogarnąć.  Ponieważ teraz ja mam ten sam problem i nie wiem jak to zrobić aby samsung health odbierał dane z fitatu

Iguassu
Apprentice
Opcje

Suwak "wszystkie uprawnienia" po prostu nie dziala! Tez mam ten problem...

0 Like
Iguassu
Apprentice
Opcje

Masz jakies pomysly?

0 Like
Justyna24
Student
Opcje

Niestety nie ogarnęłam tego, ponieważ problem jest w tym , że mieszkam w NO i prawdopodobnie tu leży problem. Taką odpowiedź dostałam z samsunga. 

0 Like
Iguassu
Apprentice
Opcje

A co ma piernik do wiatraka?! Jak to wytłumaczyli..to ciekawe, bo ja również mieszkam w NO. Pozdrawiam..

0 Like
Chachlosia
First Poster
Opcje

Ja mam ten sam problem i mieszkam w pl i co robić 

0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@Chachlosia Jaki dokładnie komunikat Ci się pojawia? Również masz nieaktywny suwak odnośnie zezwolenia?

awela
First Poster
Opcje
Mam problem z połączeniem aplikacji fitatu na tel samsung z aplkacja huwei zdrowie.
0 Like