Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Family Link

(Temat utworzony: 10-03-2022 07:38 PM)
4311 Wyświetlenia
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Witam po raz drugi😉 Jak usunąć kontrolę rodzicielską na koncie Lub jak usunąc konto z urządzenia żeby nie było ono kontrolowane?
Zalezy mi na tym zeby nie robic restartu do ustawien fabrycznych, żeby nie utracic danych. Prosze o odpowiedź🙂 Oczywiście chodzi o usunięcie kontroli na Samsungu 
0 Like
Przejdź do rozwiązania
19 Odpowiedzi
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Wyslalem screen co wyskakuje
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tak bo trzyma nas to konto główne
0 Like
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
To jak je usunąc?
0 Like
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Powinno się je usunąć z opcji telefonu. Jeśli się nie daje to trzeba zrobić kopie zapasową i wykonać reset telefonu. Lecz wiąże się z tym że po ponownym uruchomieniu będzie telefon ponownie chciał wpisanie konta do odblokowania.
0 Like
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
🤭To ja reset fabryczny sobie chyba odpuszczę Dziekuje za pomoc Pozdrawiam Dobrej nocy
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie ma za co. Pozdrawiam
0 Like
kylo
Navigator
Opcje
Witam po zainstalowaniu family link na samsung galaxy s20 fe 5g nie działa biometria nie da się telefonu odblokować palcem. Przeinstalowywanie aplikacji nic nie daje reset telefonu też po wylogowaniu się z konta Gmail wszystko działa normalnie po ponownym zalogowaniu się na konto gmail znowu nie działa biometria. Telefon córki, na tablecie samsung galaxy tab s8 5g wszystko działa normalnie z family linkiem.
Spotkał się ktoś z takim problemem , może ktoś zna rozwiązanie. 
0 Like
cyberman
Troubleshooter
Opcje
U mnie na S20 FE nie mam takiego problemu. Działa mi biometria normalnie. Family link mam zainstalowany i skonfigurowany.
0 Like
kylo
Navigator
Opcje
Na moim samsung galaxy s 20 też działa nie działa na telefonie dziecka samsung galaxy s20 fe 5g 8/256
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@kylo Spróbuj usunąć konto google z urządzenia wraz z family linkiem, później zrestartuj urządzenie i raz jeszcze dodaj biometrię. Następnie dodaj konto Google z family linkiem. Zapewne trzeba będzie wpisać hasło administratora, ale powinno od tego momentu zacząć działać poprawnie.

0 Like