Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Emoji

(Temat utworzony: 27-05-2021 11:31 AM)
3138 Wyświetlenia
Szymo8811
Journeyman
Opcje
Cześć,
Da się jakoś zmienić emoji w Samsungu? Tak jak ma to np. Huawei, czyli pobiera się dany pakiet emotek a potem zastosowuje się jak motyw?
0 Like
18 Odpowiedzi
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
W klawiaturze masz do pobrania kilkanaście pakietów różnych Bitemoji do wyboru jak pobierzesz masz tak jakby osobne zakładki z danym pakietem EmojiScreenshot_20210527-113441_Messages.pngScreenshot_20210527-113455_Messages.png
Szymo8811
Journeyman
Opcje
Bardziej chodzi mi o emoji z np. iPhone😅
0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
To musisz zmienić Telefon na iPhone.
Tylko na początku pisałeś że jak w Huawei teraz jak w iPhone zdecyduj się o co konkretnie chodzi.
Szymo8811
Journeyman
Opcje
Chodzi o to, że w Huaweiu da się zmienić emoji na inne, np. z iPhona, Google Phone, Microsoftu itp.
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
To tu raczej nie ma takiej możliwości chyba że zainstalujesz jakieś aplikacje że sklepu Google Play (ale nie wiem czy z Oryginalna klawiatura samsunga to będzie współpracować)
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Za pomocą aplikacji Textra SMS masz takie.

Screenshot_20210527-160043_Textra.jpgScreenshot_20210527-160054_Textra.jpg

karpik1234
First Poster
Opcje
ostatnio się dowiedziałem że nowe emoji na samsungach, te z aktualizacji UI 6 powinny być domyślne np na messengerze tak jak w przypadku emoji na iPhonie gdzie one są domyślnie ustawione na messengerze i innych aplikacjach. Nie wiem czy to ja mam coś zepsute czy po prostu tak nie powinno byc
0 Like
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
Akurat w przypadku aplikacji Messenger emoji są wbudowane, nie możesz wysłać tych Samsungowskich, po wpisaniu ich automatycznie zmieniają się na Facebookowskie
amazuma
First Poster
Opcje
Da się zmienić te nowe emoji samsunga na te stare?
0 Like