Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Efekt połączenia AR

(Temat utworzony: 13-09-2022 11:48 PM)
612 Wyświetlenia
Steadfast97
Explorer
Opcje
Hej hej
Czy ktoś wie i poprowadzi jak ustawić te efekty połączeń przychodzących wideo AR ale dla konkretnego pojedynczego kontaktu?
Z tego co znalazłam da się ustawić tło połączenia tak po prostu dla każdego połączenia przychodzącego a o ile istnieje taka opcja chciałabym dowiedzieć się jak ustawić taki efekt dla pojedynczego kontaktu.
Pozdrawiam 
0 Like
12 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Steadfast97  Cześć 

Spróbuj wejść w : Kontakty >  wybrać konkretny > edytuj > tło połączenia > tło > dodaj > Utwórz Za Pomocą AR Emoji

Screenshot_20220914_041222_Contacts.jpgScreenshot_20220914_041236_Call settings.jpgScreenshot_20220914_041252_Call settings.jpg

Steadfast97
Explorer
Opcje
Cześć, niestety tutaj tego nie mam... Jakiś pomysł dlaczego u mnie się taka opcja nie pokazuje?Screenshot_20220914-094206_Contacts.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wygląda na to, że opcja nie jest dostępna na wszystkich telefonach. Sprawdziłem na dwóch i tylko w jednym mam taką opcję. Jaki posiadasz telefon?

Steadfast97
Explorer
Opcje
Galaxy S22
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie posiadam akurat tego modelu żeby sprawdzić. Sprawdzałeś czy w żadnym kontakcie nie ma takiej opcji? Posiadasz najnowszą wersję oprogramowania w telefonie?

PatrykB
Helping Hand
Opcje

@Steadfast97  sprawdziłem również na innym modelu który posiada nakladkę One UI 4.1 i również brak funkcji dodania tła połączenia do konkretnego kontaktu. Wygląda na to, że opcja ta jest dostępna póki co na wybranych urządzeniach i jest szansa, że inne modele mogą otrzymać w niedalekiej przyszłości aktualizację.

Steadfast97
Explorer
Opcje
Sprawdzałam w kilku kontaktach, tych zaimportowanych z poprzedniego tel jak i tych, które zapisywałam już w tym tel bo pomyślałam, że na zaimportowanych się nie da, ale efekt jest nadal ten sam - nie da się. Tak mam aktualną wersję oprogramowania.
0 Like
Steadfast97
Explorer
Opcje
Pozostaje zatem poczekać i sprawdzać po aktualizacjach 😊
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dodam tylko, że funkcja jest dostępna na telefonie Galaxy Z Fold4 z nakładką One UI 4.1.1.